Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Sao Pablo Wyspy Owcze
Mineiro 2 bar Tactiek utwórz
44% Balbezit 56%
31% Spel op eigen helft 69%
13 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42.7 gemiddelde waardering 37.8
very good Schieten adequate
adequate Passen average
adequate Verdedigen adequate


2e minuut.
Daar is Steele, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Charciarek is nu in balbezit. Skowroński schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Charciarek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Charciarek wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Tadevosyan heeft problemen om de bal te vangen. Charciarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Skowroński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Skowroński krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Fijałkowski speelt de bal door. Laska is nu in balbezit. Laska geeft de bal voor. Tadevosyan rent richting de bal. Tadevosyan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Giszka geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tognarelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fijałkowski rent richting de bal. Fijałkowski geeft de bal voor. Rosiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tadevosyan rent richting de bal. Tadevosyan schiet op doel. Rosiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Pablo - Wyspy Owcze 1:0

36e minuut.
Fijałkowski rent richting de bal. Fijałkowski geeft een hoge lob. Tadevosyan kopt de bal weg. Charciarek is nu in balbezit. Charciarek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Strzałkowski met de inworp. Fijałkowski probeert naar een medespeler te passen. Pac met een sublieme pass. Steele is nu in balbezit. Steele schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sao Pablo 31%, Wyspy Owcze 69%.
FC Sao Pablo - Wyspy Owcze 1:0

54e minuut.
Gomoliński verovert de bal door een tackle van achteren. Fijałkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Fijałkowski geeft een lange en hoge pass. Tadevosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadevosyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Laska bereikt de bal nog maar net als eerste. Skowroński verovert de bal door een tackle van achteren. Skowroński geeft de bal voor. Steele bereikt de bal nog maar net als eerste. Steele haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Flis passt de bal zonder na te denken. Gomoliński rent richting de bal. Tadevosyan onderschept slim de pass. Tadevosyan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Pablo - Wyspy Owcze 2:0

71e minuut.
Laska verovert de bal door een tackle van achteren. Laska speelt de bal door. Fijałkowski probeert naar een medespeler te passen. Tadevosyan is nu in balbezit. Tadevosyan schiet op doel. Rosiewicz bokst de bal weg.

73e minuut.
Woźniak kopt de bal weg. Skowroński speelt de bal door. Tadevosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadevosyan haalt uit met een fantastische trap. Rosiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sao Pablo 32%, Wyspy Owcze 68%.
FC Sao Pablo - Wyspy Owcze 2:0