Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zagłębie !!! Sosnowiec LKS Iskra Jaszkowa Dolna
ffffff Tactiek MACIEK
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
18 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
58.8 gemiddelde waardering 58.4
very good Schieten very good
very good Passen solid
excellent Verdedigen solid


2e minuut.
Doesburg passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Brygoła de bal. Brygoła geeft een hoge lob. Dworzyński krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Smiorcăilă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gręda bokst de bal weg.

5e minuut.
Kuuse rent richting de bal. Kuuse speelt de bal door. Barkóczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Barkóczi schiet op doel. René probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie !!! Sosnowiec - LKS Iskra Jaszkowa Dolna 0:1

8e minuut.
Brygoła probeert naar een medespeler te passen. Doesburg probeert naar een medespeler te passen. Dworzyński is nu in balbezit. Dworzyński haalt uit met een fantastische trap. Gręda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zagłębie !!! Sosnowiec - LKS Iskra Jaszkowa Dolna 1:1

9e minuut.
Dworzyński rent richting de bal. Smiorcăilă maakt een afschuwelijke overtreding. Dworzyński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Delfino zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Doesburg springt en kopt de bal. Gręda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Dworzyński speelt de bal door. Karatzas is nu in balbezit. Karatzas passt de bal in één keer door. Doesburg heeft problemen om de bal te vangen. Doesburg draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
McNeil passt de bal zonder na te denken. Köybaşı probeert naar een medespeler te passen. Doesburg bereikt de bal nog maar net als eerste. Doesburg haalt uit met een fantastische trap. Gręda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie !!! Sosnowiec - LKS Iskra Jaszkowa Dolna 2:1

42e minuut.
Klungelig pakt Barkóczi de bal. Zawodny is nu in balbezit. Hurduc tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zawodny is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kuuse komt bij de bal en schiet. René kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Dworzyński kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Karatzas de bal onder controle te krijgen. McNeil probeert naar een medespeler te passen. Dworzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dworzyński schiet op doel. Gręda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagłębie !!! Sosnowiec 39%, LKS Iskra Jaszkowa Dolna 61%.
Zagłębie !!! Sosnowiec - LKS Iskra Jaszkowa Dolna 2:1

47e minuut.
Łęgosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Doesburg onderschept slim de pass. Doesburg geeft een hoge lob. Dworzyński is nu in balbezit. Dworzyński schiet op doel. Gręda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Dworzyński rent richting de bal. Mirtsos rent richting de bal. Met opzet legt Dworzyński zijn tegenspeler op de grond. Dworzyński krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Łęgosz is nu in balbezit. Doesburg onderschept slim de pass. Doesburg geeft een lange en hoge pass. Dworzyński springt en kopt de bal. Gręda maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie !!! Sosnowiec - LKS Iskra Jaszkowa Dolna 3:1

63e minuut.
Kuuse bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuuse probeert naar een medespeler te passen. Hurduc bereikt de bal nog maar net als eerste. Barkóczi verovert de bal door een tackle van achteren. Barkóczi draait met de bal, schiet en ... René probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Daar is Bricout, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bricout passt de bal zonder na te denken. Kuuse bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuuse draait met de bal, schiet en ... René werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie !!! Sosnowiec - LKS Iskra Jaszkowa Dolna 3:2

82e minuut.
McNeil bereikt de bal nog maar net als eerste. McNeil probeert naar een medespeler te passen. Karatzas speelt de bal door. Dworzyński is nu in balbezit. Dworzyński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Klungelig pakt McNeil de bal. McNeil geeft een lange en hoge pass. Karatzas kopt de bal weg. Doesburg bereikt de bal nog maar net als eerste. Doesburg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie !!! Sosnowiec - LKS Iskra Jaszkowa Dolna 4:2

88e minuut.
Barkóczi rent richting de bal. Kjeldsen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Barkóczi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zyguła komt het veld opgelopen. Zawodny zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie !!! Sosnowiec - LKS Iskra Jaszkowa Dolna 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagłębie !!! Sosnowiec 33%, LKS Iskra Jaszkowa Dolna 67%.
Zagłębie !!! Sosnowiec - LKS Iskra Jaszkowa Dolna 4:3