Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:31
  • Competitiewedstrijd: Liga V.012
  • Stadion: CWKS Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 22100
CWKS Penachin Nadzieja Matką
masło2 Tactiek a433 mod 1
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
54 gemiddelde waardering 55.6
solide Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


13e minuut.
Skrobowski probeert naar een medespeler te passen. Ritz onderschept slim de pass. Ludewig is nu in balbezit. Ludewig schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CWKS Penachin - Nadzieja Matką 0:1

23e minuut.
Pleşu onderschept slim de pass. Pleşu passt de bal met de wreef. Müggeli met een sublieme pass. Dalí is nu in balbezit. Dalí schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Halmos geeft een lange en hoge pass. Pazgřivec kopt de bal weg. Daar is Zagajewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Müggeli rent richting de bal. Müggeli haalt uit met een fantastische trap. Ollés bokst de bal weg.

26e minuut.
Laurson rent richting de bal. Skrobowski verovert de bal door een tackle van achteren. Skrobowski speelt de bal door. Ludewig rent richting de bal. Ludewig haalt uit met een fantastische trap. Džinić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Kuchen met een sublieme pass. Laurson is nu in balbezit. Skrobowski begaat een overtreding. Skrobowski krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Prys probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ritz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ludewig bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludewig draait met de bal, schiet en ... Džinić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CWKS Penachin - Nadzieja Matką 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CWKS Penachin 60%, Nadzieja Matką 40%.
CWKS Penachin - Nadzieja Matką 0:2

47e minuut.
May onderschept slim de pass. Halmos onderschept slim de pass. Halmos speelt de bal door. Dalí bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalí schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Skrobowski is nu in balbezit. Skrobowski passt de bal in één keer door. Ludewig is nu in balbezit. Ludewig haalt uit met een fantastische trap. Džinić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CWKS Penachin - Nadzieja Matką 0:3

59e minuut.
Fiodorkiewicz onderschept slim de pass. Fiodorkiewicz speelt de bal door. Klungelig pakt Dalí de bal. Popa is nu in balbezit. Popa haalt uit met een fantastische trap. Ollés verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bobkowski komt het veld opgelopen. Adámek komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Zagajewski verovert de bal door een tackle van achteren. Zagajewski probeert naar een medespeler te passen. Adámek met een sublieme pass. Ludewig is nu in balbezit. Ludewig draait met de bal, schiet en ... Džinić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Ludewig controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Szatkowski komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Prys bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Prys neemt de hoekschop. Ludewig rent richting de bal. Ludewig draait met de bal, schiet en ... Džinić bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CWKS Penachin 56%, Nadzieja Matką 44%.
CWKS Penachin - Nadzieja Matką 0:3