Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Iskra Tarnow Nigdy Nie Zginie
cosik3 Tactiek nowatest
54% Balbezit 46%
56% Spel op eigen helft 44%
14 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 4
53.7 gemiddelde waardering 52.2
redelijk Schieten zeer goed
uitstekend Passen goed
formidabel Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Czusz kan de bal niet met de borst controleren. Czusz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rodio de bal. Profiş rent richting de bal. Profiş draait met de bal, schiet en ... Hinkola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Hinkola niet meer kan verder spelen. Ambrosio komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Meynieu kopt de bal weg. Daar is Maldonado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. del Campo Santos onderschept slim de pass. del Campo Santos haalt uit met een fantastische trap. Kijoś probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Denning rent richting de bal. Denning haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Tarnow - Nigdy Nie Zginie 0:1

9e minuut.
Daar is Pomianowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pomianowski speelt de bal door. Profiş is nu in balbezit. Profiş schiet op doel. Ambrosio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Iskra Tarnow - Nigdy Nie Zginie 1:1

12e minuut.
Meynieu geeft een lange en hoge pass. Pomianowski kopt de bal weg. Daar is Szűgyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grozdanović met een sublieme pass. Miladinović geeft de bal voor. Kijoś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Cuzuban bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuzuban geeft een hoge lob. Profiş rent richting de bal. Profiş draait met de bal, schiet en ... Ambrosio probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Czusz is nu in balbezit. Czusz geeft de bal voor. Jing probeert naar een medespeler te passen. Denning is nu in balbezit. Denning draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Maldonado passt de bal in één keer door. Jing geeft een lange en hoge pass. Denning bereikt de bal nog maar net als eerste. Denning schiet op doel. Kijoś maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Tarnow - Nigdy Nie Zginie 1:2

24e minuut.
Rodio maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Denning kopt de bal weg. Maldonado is nu in balbezit. del Campo Santos onderschept slim de pass. del Campo Santos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
del Campo Santos speelt de bal door. Miladinović heeft problemen om de bal te vangen. Miladinović passt de bal in één keer door. del Campo Santos is nu in balbezit. del Campo Santos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Tarnow - Nigdy Nie Zginie 1:3

32e minuut.
Ljunggren rent richting de bal. Ljunggren geeft de bal voor. Szűgyi rent richting de bal. Szűgyi draait met de bal, schiet en ... Ambrosio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Tarnow - Nigdy Nie Zginie 2:3

34e minuut.
Pomianowski met een snelle inworp. Profiş is nu in balbezit. Profiş passt de bal in één keer door. Szűgyi is nu in balbezit. Szűgyi draait met de bal, schiet en ... Ambrosio bokst de bal weg.

35e minuut.
Inworp. Cuzuban met een snelle inworp. Czusz geeft de bal voor. Szűgyi heeft problemen om de bal te vangen. Szűgyi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Profiş controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Rodio neemt vlug de vrije trap. Denning kopt de bal weg. del Campo Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. del Campo Santos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Jing probeert naar een medespeler te passen. Miladinović is nu in balbezit. Miladinović geeft een lange en hoge pass. del Campo Santos rent richting de bal. del Campo Santos haalt uit met een fantastische trap. Kijoś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Denning bereikt de bal nog maar net als eerste. Denning draait met de bal, schiet en ... Kijoś kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Miladinović zal de hoekschop nemen. del Campo Santos springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Tarnow - Nigdy Nie Zginie 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iskra Tarnow 60%, Nigdy Nie Zginie 40%.
Iskra Tarnow - Nigdy Nie Zginie 2:4

46e minuut.
Buzescu rent richting de bal. Buzescu passt de bal zonder na te denken. Czusz met een sublieme pass. Szűgyi is nu in balbezit. Szűgyi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Jing verovert de bal door een tackle van achteren. Jing geeft de bal voor. Denning kopt de bal weg. Miladinović heeft problemen om de bal te vangen. Miladinović geeft de bal voor. Kijoś bokst de bal weg. Denning is nu in balbezit. Denning schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Tarnow - Nigdy Nie Zginie 2:5

82e minuut.
Czusz rent richting de bal. Czusz probeert naar een medespeler te passen. Profiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Profiş schiet op doel. Ambrosio werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iskra Tarnow 53%, Nigdy Nie Zginie 47%.
Iskra Tarnow - Nigdy Nie Zginie 2:5