Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Maluszek Wyspy Owcze
max2 Tactiek utwórz
62% Balbezit 38%
26% Spel op eigen helft 74%
32 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
63.6 gemiddelde waardering 34.5
uitmuntend Schieten redelijk
formidabel Passen matig
solide Verdedigen goed


4e minuut.
Tymrowski onderschept slim de pass. Tymrowski geeft een lange en hoge pass. Moise kopt de bal weg. Waizman bereikt de bal nog maar net als eerste. Waizman schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Maluszek - Wyspy Owcze 1:0

13e minuut.
Flis met de inworp. Gradowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rokicki. Rokicki krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Rokicki kopt de bal weg. Daar is Giszka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blinker onderschept slim de pass. Blinker draait met de bal, schiet en ... Gorącawoda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Maluszek - Wyspy Owcze 2:0

20e minuut.
Portillo controleert de bal met de borst. Dąblewski met een sublieme pass. Klungelig pakt Blinker de bal. Blinker haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Maluszek - Wyspy Owcze 3:0

38e minuut.
Rokicki passt de bal met de wreef. Long Giang is nu in balbezit. Long Giang geeft de bal voor. Blinker probeert de bal met de borst te controleren. Blinker haalt uit met een fantastische trap. Gorącawoda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Maluszek - Wyspy Owcze 4:0

40e minuut.
Dicks kopt de bal weg. Daar is Waizman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Waizman probeert naar een medespeler te passen. Blinker is nu in balbezit. Blinker schiet op doel. Gorącawoda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Gorącawoda is nu in balbezit. Gorącawoda geeft de bal voor. Brstina kopt de bal weg. Blinker rent richting de bal. Blinker draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Maluszek 34%, Wyspy Owcze 66%.
Fc Maluszek - Wyspy Owcze 4:0

47e minuut.
Daar is Moise, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moise passt de bal met de wreef. Dąblewski met een sublieme pass. Waizman is nu in balbezit. Waizman schiet op doel. Gorącawoda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Inworp. Mosór komt het veld opgelopen. Long Giang met een snelle inworp. Gradowski rent richting de bal. Waizman verovert de bal door een tackle van achteren. Waizman haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Mosór bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosór passt de bal zonder na te denken. Daar is Didyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blinker bereikt de bal nog maar net als eerste. Blinker schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Blinker bereikt de bal nog maar net als eerste. Dąblewski rent richting de bal. Zborowski begaat een overtreding. Zborowski krijgt een gele kaart. Dąblewski raakt geblesseerd tijdens het duel. Orlaineta komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Long Giang is nu in balbezit. Long Giang passt de bal in één keer door. Rokicki speelt de bal door. Waizman bereikt de bal nog maar net als eerste. Waizman haalt uit met een fantastische trap. Gorącawoda bokst de bal weg.

78e minuut.
Na een snelle pass probeert Mosór de bal onder controle te krijgen. Dąblewski rent richting de bal. Dąblewski geeft een lange en hoge pass. Waizman heeft problemen om de bal te vangen. Waizman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Maluszek - Wyspy Owcze 5:0

78e minuut.
Blinker bereikt de bal nog maar net als eerste. Blinker geeft een lange en hoge pass. Gomoliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Waizman verovert de bal door een tackle van achteren. Waizman draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Brstina speelt de bal door. Blinker is nu in balbezit. Dąblewski met een sublieme pass. Waizman rent richting de bal. Waizman haalt uit met een fantastische trap. Gorącawoda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Inworp. Ficek komt het veld opgelopen. Tłokiński komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Tłokiński trapt de bal weg. Waizman heeft problemen om de bal te vangen. Ficek begaat een overtreding. Ficek krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Maluszek 19%, Wyspy Owcze 81%.
Fc Maluszek - Wyspy Owcze 5:0