Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKS Concordia Knurów 1923 FC BROWARY
Początek Tactiek 442
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
42.1 gemiddelde waardering 56
adequate Schieten very good
adequate Passen very good
good Verdedigen very good


3e minuut.
Ochoa kopt de bal weg. Futrasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Futrasov passt de bal met de wreef. Laps is nu in balbezit. Laps schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Concordia Knurów 1923 - FC BROWARY 0:1

10e minuut.
García Díaz probeert naar een medespeler te passen. Futrasov heeft problemen om de bal te vangen. Futrasov probeert naar een medespeler te passen. Laps rent richting de bal. Laps schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Futrasov speelt de bal door. Klungelig pakt Karakula de bal. Rudnicki is nu in balbezit. Karakula onderschept slim de pass. Karakula draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Concordia Knurów 1923 - FC BROWARY 0:2

16e minuut.
Futrasov probeert de bal met de borst te controleren. Rudnicki rent richting de bal. Futrasov verovert de bal door een tackle van achteren. Karakula rent richting de bal. Karakula draait met de bal, schiet en ... Paal! Saravia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Laps rent richting de bal. Laps draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Concordia Knurów 1923 - FC BROWARY 0:3

17e minuut.
Budian geeft een lange en hoge pass. Laps is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bornes. Laps raakt geblesseerd tijdens het duel. Budian wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Caldas probeert naar een medespeler te passen. Maríusson probeert naar een medespeler te passen. Staniszewski is nu in balbezit. Staniszewski geeft een lange en hoge pass. Jurča verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Maríusson kopt de bal weg. Laps rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jurča. Jurča krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Laps is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Maríusson zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Saravia met een sublieme pass. Futrasov probeert naar een medespeler te passen. Laps bereikt de bal nog maar net als eerste. Laps schiet op doel. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Staniszewski rent richting de bal. Szibalski onderschept slim de pass. Szibalski speelt de bal door. Výtaha bereikt de bal nog maar net als eerste. Výtaha draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Staniszewski is nu in balbezit. Caldas speelt de bal door. Budian speelt de bal door. Laps is nu in balbezit. Laps haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Staniszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Staniszewski probeert naar een medespeler te passen. Laps heeft problemen om de bal te vangen. Laps haalt uit met een fantastische trap. Jurča probeert de bal aan de voet te houden. Saravia bokst de bal weg. Karakula rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Staniszewski is nu in balbezit. Staniszewski probeert naar een medespeler te passen. Karakula rent richting de bal. Karakula schiet op doel. Jurča probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Concordia Knurów 1923 - FC BROWARY 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Concordia Knurów 1923 60%, FC BROWARY 40%.
GKS Concordia Knurów 1923 - FC BROWARY 0:4

47e minuut.
Rudnicki geeft een lange en hoge pass. Honorato kopt de bal weg. Výtaha is nu in balbezit. Duddy is nu in balbezit. Duddy haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
Inworp. Skonieczny komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Ochoa geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Jurča de bal onder controle te krijgen. Laps is nu in balbezit. Laps haalt uit met een fantastische trap. Saravia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Concordia Knurów 1923 - FC BROWARY 0:5

55e minuut.
Honorato is nu in balbezit. Honorato passt de bal met de wreef. Kagels is nu in balbezit. Výtaha verovert de bal door een tackle van achteren. Výtaha haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Karakula heeft problemen om de bal te vangen. Duddy rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Futrasov. Futrasov krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Vehkaranta kopt de bal weg. Kagels probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Výtaha rent richting de bal. Výtaha schiet op doel. Nizzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Caldas verovert de bal door een tackle van achteren. Staniszewski onderschept slim de pass. Staniszewski probeert naar een medespeler te passen. Laps rent richting de bal. Laps schiet op doel. Saravia bokst de bal weg.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Obrochta komt het veld opgelopen. Zubieta komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Skonieczny is nu in balbezit. Skonieczny geeft een hoge lob. Futrasov kopt de bal weg. Laps bereikt de bal nog maar net als eerste. Laps schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Klungelig pakt Golik de bal. Vehkaranta rent richting de bal. Met opzet legt Golik zijn tegenspeler op de grond. Golik is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Vehkaranta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vehkaranta komt bij de bal en schiet. Nizzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Corrochano komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Staniszewski speelt de bal door. Maríusson is nu in balbezit. Maríusson geeft de bal voor. Laps is nu in balbezit. Laps draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Laps kopt de bal weg. Daar is Rudnicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Futrasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakula bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakula schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Klungelig pakt Staniszewski de bal. García Díaz onderschept slim de pass. García Díaz speelt de bal door. Klungelig pakt Vehkaranta de bal. Vehkaranta haalt uit met een fantastische trap. Nizzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Concordia Knurów 1923 50%, FC BROWARY 50%.
GKS Concordia Knurów 1923 - FC BROWARY 0:5