Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Sao Pablo FC Rogatka
Mineiro 2 bar Tactiek 01
45% Balbezit 55%
68% Spel op eigen helft 32%
4 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 13
46 gemiddelde waardering 55.8
very good Schieten very good
good Passen very good
solid Verdedigen very good


9e minuut.
Tognarelli is nu in balbezit. Strażak onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Woźniak. Woźniak krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Rodriguez is nu in balbezit. Rodriguez geeft de bal voor. Daar is Strażak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Strażak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Pablo - FC Rogatka 0:1

14e minuut.
Laska heeft problemen om de bal te vangen. Brzezik rent richting de bal. Pac begaat een overtreding. Pac krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Bjørnmose geeft de bal voor. Buitenspel voor Brzezik. Goede buitenspelval van de verdediging. Pac neemt vlug de vrije trap. Tadevosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadevosyan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tadevosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadevosyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Bjørnmose geeft een hoge lob. Rodriguez rent richting de bal. Rodriguez passt de bal zonder na te denken. Strażak is nu in balbezit. Strażak draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Andrès rent richting de bal. Andrès met een sublieme pass. Rodriguez is nu in balbezit. Rodriguez geeft een hoge lob. Andrès maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Pablo - FC Rogatka 0:2

36e minuut.
Woźniak geeft een hoge lob. Tadevosyan kopt de bal weg. Brzezik rent richting de bal. Brzezik draait met de bal, schiet en ... Łukawski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Pablo - FC Rogatka 0:3

40e minuut.
Kopański onderschept slim de pass. Kopański probeert naar een medespeler te passen. Tadevosyan is nu in balbezit. Tadevosyan haalt uit met een fantastische trap. Guran probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Pablo - FC Rogatka 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sao Pablo 67%, FC Rogatka 33%.
FC Sao Pablo - FC Rogatka 1:3

47e minuut.
Laska passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kavuran de bal. Kavuran passt de bal zonder na te denken. Brzezik rent richting de bal. Brzezik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Płocharski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kavuran kopt de bal weg. Brzezik rent richting de bal. Brzezik draait met de bal, schiet en ... Łukawski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Pablo - FC Rogatka 1:4

51e minuut.
Fijałkowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Laska, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laska speelt de bal door. Strażak bereikt de bal nog maar net als eerste. Strażak draait met de bal, schiet en ... Łukawski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Kavuran onderschept slim de pass. Kavuran geeft een hoge lob. Fijałkowski probeert de bal aan de voet te houden. Strażak is nu in balbezit. Strażak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chałaśkiewicz heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grajewski komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Płocharski geeft een lange en hoge pass. Kavuran is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tadevosyan. Tadevosyan krijgt een gele kaart. Kavuran raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kavuran kan niet meer verder spelen. Stenka komt het veld opgelopen. Fijałkowski met een snel genomen vrije trap. Daar is Rodriguez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rodriguez schiet op doel. Paal!

79e minuut.
Stenka verovert de bal door een tackle van achteren. Fijałkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Fijałkowski passt de bal zonder na te denken. Tadevosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadevosyan schiet op doel. Grajewski bokst de bal weg. Fijałkowski met een sublieme pass. Daar is Barcă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barcă geeft de bal voor. Chałaśkiewicz onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sao Pablo 69%, FC Rogatka 31%.
FC Sao Pablo - FC Rogatka 1:4