Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:36
  • Competitiewedstrijd: Liga V.013
  • Stadion: im.Czesława
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 40135
_Włatcy_Móch_ Wojownicy Końca Stawki
test Tactiek 5-4-1
45% Balbezit 55%
51% Spel op eigen helft 49%
16 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
58 gemiddelde waardering 55.3
uitstekend Schieten zeer goed
uitstekend Passen zeer goed
solide Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Grześkowiak kopt de bal weg. Wołczyk speelt de bal door. Aldinucci probeert naar een medespeler te passen. Peyer is nu in balbezit. Peyer schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Zalluhoğlu is nu in balbezit. Spahić rent richting de bal. Wojtowicz begaat een overtreding. Wojtowicz krijgt een gele kaart. Spahić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Wojtowicz neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Wojtowicz onderschept slim de pass. Wojtowicz passt de bal zonder na te denken. Valz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalluhoğlu onderschept slim de pass. Zalluhoğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Servetli geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wołczyk met de inworp. Peyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Peyer schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Aldinucci kopt de bal weg. Stefaniuk heeft problemen om de bal te vangen. Wojtowicz probeert naar een medespeler te passen. Spahić bereikt de bal nog maar net als eerste. Spahić draait met de bal, schiet en ... Aguilar bokst de bal weg.

14e minuut.
Borso met een sublieme pass. Spahić is nu in balbezit. Met opzet legt Stefaniuk zijn tegenspeler op de grond. Spahić raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Wojtowicz met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zalluhoğlu springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Aldinucci probeert naar een medespeler te passen. Audytor is nu in balbezit. Wojtowicz met een sublieme pass. Borso bereikt de bal nog maar net als eerste. Borso schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Stefaniuk speelt de bal door. Kełkowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kełkowiecki geeft een lange en hoge pass. Aldinucci geeft een hoge lob. Wołczyk maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Peyer rent richting de bal. Peyer schiet op doel. Szwech maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
_Włatcy_Móch_ - Wojownicy Końca Stawki 0:1

27e minuut.
Aldinucci passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Wołczyk de bal. Wołczyk speelt de bal door. Peyer rent richting de bal. Peyer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Zalluhoğlu rent richting de bal. Zalluhoğlu passt de bal zonder na te denken. Borso met een sublieme pass. Zalluhoğlu is nu in balbezit. Zalluhoğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: _Włatcy_Móch_ 52%, Wojownicy Końca Stawki 48%.
_Włatcy_Móch_ - Wojownicy Końca Stawki 0:1

50e minuut.
Aldinucci met een snelle inworp. Wołczyk met een sublieme pass. Peyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Peyer haalt uit met een fantastische trap. Szwech werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
_Włatcy_Móch_ - Wojownicy Końca Stawki 0:2

54e minuut.
Aldinucci probeert naar een medespeler te passen. Wołczyk is nu in balbezit. Wołczyk geeft de bal voor. Peyer maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
_Włatcy_Móch_ - Wojownicy Końca Stawki 0:3

60e minuut.
Wojtowicz is nu in balbezit. Wojtowicz geeft de bal voor. Spahić is nu in balbezit. Spahić haalt uit met een fantastische trap. Aguilar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
_Włatcy_Móch_ - Wojownicy Końca Stawki 1:3

63e minuut.
Aldinucci rent richting de bal. Aldinucci probeert naar een medespeler te passen. Wołczyk is nu in balbezit. Wołczyk geeft een lange en hoge pass. Peyer maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Wołczyk geeft een lange en hoge pass. Szwech speelt de bal door. Zalluhoğlu kopt de bal weg. Spahić is nu in balbezit. Spahić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Stefaniuk rent richting de bal. Stefaniuk geeft de bal voor. Audytor probeert de bal aan de voet te houden. Peyer is nu in balbezit. Peyer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Spahić rent richting de bal. Wojtowicz onderschept slim de pass. Wojtowicz geeft een lange en hoge pass. Borso is nu in balbezit. Borso geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wojtowicz rent richting de bal. Zalluhoğlu onderschept slim de pass. Valz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalluhoğlu onderschept slim de pass. Zalluhoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
_Włatcy_Móch_ - Wojownicy Końca Stawki 2:3

87e minuut.
Spahić passt de bal in één keer door. Grześkowiak rent richting de bal. Borso onderschept slim de pass. Borso geeft een hoge lob. Zalluhoğlu krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Stefaniuk probeert naar een medespeler te passen. Wołczyk is nu in balbezit. Wołczyk geeft een lange en hoge pass. Peyer rent richting de bal. Peyer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
_Włatcy_Móch_ - Wojownicy Końca Stawki 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: _Włatcy_Móch_ 50%, Wojownicy Końca Stawki 50%.
_Włatcy_Móch_ - Wojownicy Końca Stawki 2:4