Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:36
  • Competitiewedstrijd: Liga V.013
  • Stadion: KSC Fredry Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 18280
KSC Fredry Cherry Wolf
442-1 Tactiek 2021_shock
35% Balbezit 65%
94% Spel op eigen helft 6%
0 Doelpogingen 51
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
23.2 gemiddelde waardering 54.1
zwak Schieten formidabel
waardeloos Passen zeer goed
zwak Verdedigen solide


4e minuut.
Thanh Sơn geeft een lange en hoge pass. Przybyszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybyszewski passt de bal zonder na te denken. Piecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Piecha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KSC Fredry - Cherry Wolf 0:1

5e minuut.
Dera speelt de bal door. Xavier rent richting de bal. Xavier passt de bal in één keer door. Piecha is nu in balbezit. Piecha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KSC Fredry - Cherry Wolf 0:2

10e minuut.
Popowicz passt de bal zonder na te denken. Buncol rent richting de bal. Buncol met een sublieme pass. Krawczyński is nu in balbezit. Krawczyński draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Na een snelle pass probeert Krawczyński de bal onder controle te krijgen. Czosnyka is nu in balbezit. Czosnyka geeft een lange en hoge pass. Piecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Piecha schiet op doel. Trykiel bokst de bal weg.

15e minuut.
Buncol passt de bal zonder na te denken. Monczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Krawczyński onderschept slim de pass. Krawczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KSC Fredry - Cherry Wolf 0:3

17e minuut.
Buncol bereikt de bal nog maar net als eerste. Buncol geeft een lange en hoge pass. Piecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Piecha haalt uit met een fantastische trap. Trykiel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KSC Fredry - Cherry Wolf 0:4

19e minuut.
Sauzée speelt de bal door. Popowicz probeert naar een medespeler te passen. Krynicki met een sublieme pass. Popowicz geeft een hoge lob. Krawczyński krijgt zijn hoofd ertegen. Trykiel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Piecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Piecha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KSC Fredry - Cherry Wolf 0:5

20e minuut.
Krawczyński onderschept slim de pass. Buncol met een sublieme pass. Krawczyński is nu in balbezit. Krawczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KSC Fredry - Cherry Wolf 0:6

24e minuut.
Popowicz is nu in balbezit. Popowicz passt de bal in één keer door. Thanh Sơn verovert de bal door een tackle van achteren. Piecha rent richting de bal. Piecha haalt uit met een fantastische trap. Trykiel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Krawczyński krijgt zijn hoofd ertegen. Trykiel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KSC Fredry - Cherry Wolf 0:7

26e minuut.
Krawczyński passt de bal in één keer door. Przybyszewski rent richting de bal. Przybyszewski passt de bal in één keer door. Krawczyński is nu in balbezit. Krawczyński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Piecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Piecha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KSC Fredry - Cherry Wolf 0:8

29e minuut.
Krawczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Krawczyński geeft de bal voor. Piecha rent richting de bal. Piecha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KSC Fredry - Cherry Wolf 0:9

32e minuut.
Czosnyka geeft de bal voor. Krawczyński rent richting de bal. Sauzée geeft een hoge lob. Piecha maakt een snoekduik en kopt de bal. Trykiel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KSC Fredry - Cherry Wolf 0:10

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Czosnyka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buncol met een sublieme pass. Klungelig pakt Piecha de bal. Piecha schiet op doel. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Krawczyński is nu in balbezit. AL Bdeir rent richting de bal. Krawczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Piecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Piecha haalt uit met een fantastische trap. Trykiel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
KSC Fredry - Cherry Wolf 0:11

38e minuut.
AL Bdeir geeft een hoge lob. Inworp. Sauzée zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Krawczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krawczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KSC Fredry - Cherry Wolf 0:12

40e minuut.
Buncol rent richting de bal. Buncol speelt de bal door. Klungelig pakt Popowicz de bal. Popowicz passt de bal met de wreef. Piecha is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Trykiel probeert naar een medespeler te passen. Krynicki kopt de bal weg. Daar is AL Bdeir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Piecha schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Krawczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krawczyński speelt de bal door. Piecha is nu in balbezit. Piecha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KSC Fredry - Cherry Wolf 0:13

45e minuut.
Buncol geeft een hoge lob. Krawczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krawczyński geeft een lange en hoge pass. Popowicz rent richting de bal. Popowicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KSC Fredry 95%, Cherry Wolf 5%.
KSC Fredry - Cherry Wolf 0:13

46e minuut.
Lesiak komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Popowicz passt de bal met de wreef. Buncol heeft problemen om de bal te vangen. Buncol probeert naar een medespeler te passen. Krawczyński rent richting de bal. Krawczyński haalt uit met een fantastische trap. Trykiel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Buncol geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Doeltrap. Trykiel met een harde bal richting middenveld. Popowicz kopt de bal weg. Buncol heeft problemen om de bal te vangen. Buncol schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Buncol rent richting de bal. Popowicz is nu in balbezit. Popowicz passt de bal in één keer door. Piecha rent richting de bal. Piecha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KSC Fredry - Cherry Wolf 0:14

52e minuut.
Koral rent richting de bal. Koral probeert naar een medespeler te passen. Sauzée bereikt de bal nog maar net als eerste. Piecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Piecha draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Doeltrap. Balcerzak komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Trykiel trapt de bal weg van het doel. Czosnyka kopt de bal weg. Balcerzak rent richting de bal. Balcerzak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KSC Fredry - Cherry Wolf 0:15

61e minuut.
Larue rent richting de bal. Larue passt de bal in één keer door. Balcerzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcerzak draait met de bal, schiet en ... Trykiel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KSC Fredry - Cherry Wolf 0:16

65e minuut.
Popowicz geeft een lange en hoge pass. Buncol rent richting de bal. Buncol haalt uit met een fantastische trap. Trykiel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Na een snelle pass probeert Balcerzak de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
KSC Fredry - Cherry Wolf 0:17

67e minuut.
Sauzée met de inworp. Krawczyński geeft een hoge lob. Popowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcerzak is nu in balbezit. Balcerzak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Sauzée is nu in balbezit. Sauzée passt de bal zonder na te denken. Balcerzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcerzak draait met de bal, schiet en ... Trykiel werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Krawczyński is nu in balbezit. Krawczyński geeft een lange en hoge pass. Krynicki is nu in balbezit. Popowicz rent richting de bal. Popowicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Trykiel met een harde bal richting middenveld. Lesiak kopt de bal weg. Krawczyński is nu in balbezit. Krawczyński schiet op doel. Trykiel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KSC Fredry - Cherry Wolf 0:18

77e minuut.
Goumas probeert naar een medespeler te passen. Dera bereikt de bal nog maar net als eerste. Dera passt de bal zonder na te denken. Krawczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krawczyński draait met de bal, schiet en ... Trykiel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
KSC Fredry - Cherry Wolf 0:19

79e minuut.
Trykiel met een sublieme pass. Krynicki kopt de bal weg. Larue heeft problemen om de bal te vangen. Balcerzak is nu in balbezit. Balcerzak draait met de bal, schiet en ... Trykiel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Krawczyński is nu in balbezit. Krawczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KSC Fredry - Cherry Wolf 0:20

81e minuut.
AL Bdeir speelt de bal door. Marín geeft een hoge lob. Czosnyka kopt de bal weg. Krawczyński rent richting de bal. Krawczyński schiet op doel. Trykiel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Balcerzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcerzak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KSC Fredry - Cherry Wolf 0:21

82e minuut.
Dera rent richting de bal. Balcerzak verovert de bal door een tackle van achteren. Balcerzak passt de bal met de wreef. Krawczyński heeft problemen om de bal te vangen. Krawczyński draait met de bal, schiet en ... Trykiel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Buncol zal de hoekschop nemen. Krawczyński krijgt zijn hoofd ertegen. Trykiel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Popowicz probeert naar een medespeler te passen. Krynicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Larue tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Larue krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Krynicki is nu in balbezit. Krynicki probeert naar een medespeler te passen. Popowicz geeft een lange en hoge pass. Krawczyński is nu in balbezit. Krawczyński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KSC Fredry 93%, Cherry Wolf 7%.
KSC Fredry - Cherry Wolf 0:21