Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Czwartkowcy Modrzewiak 718
352 Tactiek xxx
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.5 gemiddelde waardering 59.3
zeer goed Schieten uitstekend
uitstekend Passen solide
zeer goed Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Pátek passt de bal zonder na te denken. Polgár bereikt de bal nog maar net als eerste. Polgár passt de bal in één keer door. Wrzecionkowski is nu in balbezit. Wrzecionkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Gattlen bereikt de bal nog maar net als eerste. Saro onderschept slim de pass. Saro speelt de bal door. Giustina bereikt de bal nog maar net als eerste. Giustina draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Soto geeft een hoge lob. Peryt probeert naar een medespeler te passen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Polgár neemt de hoekschop. Wrzecionkowski springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Peryt de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Polgár geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ascente kopt de bal weg. Sekwa rent richting de bal. Wrzecionkowski rent richting de bal. Wrzecionkowski haalt uit met een fantastische trap. Orsa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Saro probeert naar een medespeler te passen. Veitía met een sublieme pass. Daar is Saro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saro geeft de bal voor. Meyern maakt een snoekduik en kopt de bal. Mørch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Pátek rent richting de bal. Pátek passt de bal zonder na te denken. Wrzecionkowski rent richting de bal. Wrzecionkowski draait met de bal, schiet en ... Orsa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czwartkowcy - Modrzewiak 718 0:1

25e minuut.
Salvati probeert de bal aan de voet te houden. Taravelli speelt de bal door. Ascente met een sublieme pass. Wrzecionkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrzecionkowski draait met de bal, schiet en ... Orsa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Inworp. Pátek met een snelle inworp. Polgár bereikt de bal nog maar net als eerste. Polgár geeft een hoge lob. Wrzecionkowski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Czwartkowcy - Modrzewiak 718 0:2

29e minuut.
Garavito geeft de bal voor. Giustina controleert de bal met de borst. Salvati bereikt de bal nog maar net als eerste. Giustina verovert de bal door een tackle van achteren. Giustina schiet op doel. Mørch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Veitía passt de bal met de wreef. Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano passt de bal in één keer door. Giustina is nu in balbezit. Giustina draait met de bal, schiet en ... Mørch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Sekwa met een sublieme pass. Wrzecionkowski probeert naar een medespeler te passen. Polgár speelt de bal door. Wrzecionkowski is nu in balbezit. Wrzecionkowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Dobrović rent richting de bal. Dobrović passt de bal zonder na te denken. Isach speelt de bal door. Giustina bereikt de bal nog maar net als eerste. Giustina schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Polgár speelt de bal door. Sekwa rent richting de bal. Sekwa probeert naar een medespeler te passen. Wrzecionkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrzecionkowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czwartkowcy 47%, Modrzewiak 718 53%.
Czwartkowcy - Modrzewiak 718 0:2

60e minuut.
Garavito is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wrzecionkowski. Garavito raakt geblesseerd tijdens het duel. Vandendriessche komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Saro geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dobrović heeft problemen om de bal te vangen. Meyern bereikt de bal nog maar net als eerste. Meyern haalt uit met een fantastische trap. Mørch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czwartkowcy - Modrzewiak 718 1:2

62e minuut.
Vandendriessche passt de bal in één keer door. Ascente rent richting de bal. Ascente passt de bal met de wreef. Wrzecionkowski rent richting de bal. Wrzecionkowski haalt uit met een fantastische trap. Orsa bokst de bal weg.

63e minuut.
Saro bereikt de bal nog maar net als eerste. Saro passt de bal in één keer door. Veitía probeert naar een medespeler te passen. Polgár geeft de bal voor. Wrzecionkowski springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Chantzakos probeert naar een medespeler te passen. Saro speelt de bal door. Veitía probeert naar een medespeler te passen. Meyern rent richting de bal. Meyern schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czwartkowcy 49%, Modrzewiak 718 51%.
Czwartkowcy - Modrzewiak 718 1:2