Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:36
  • Competitiewedstrijd: Liga V.013
  • Stadion: Stamford Bridge
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 16875
Chelsea FC KS Szczawa
Taktyka 1.1 Tactiek xyz
39% Balbezit 61%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.8 gemiddelde waardering 58.2
average Schieten excellent
average Passen very good
good Verdedigen very good


7e minuut.
Gierejkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Casillas bereikt de bal nog maar net als eerste. Casillas passt de bal zonder na te denken. Berg bereikt de bal nog maar net als eerste. Berg draait met de bal, schiet en ... Gökdeniz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Inworp. Lebœuf met een snelle inworp. Casillas rent richting de bal. Gierejkiewicz geeft een hoge lob. Lötscher springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Gierejkiewicz geeft de bal voor. Gökdeniz speelt de bal door. Herrera kopt de bal weg. Lötscher bereikt de bal nog maar net als eerste. Lötscher haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gökdeniz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lötscher rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea FC - KS Szczawa 0:1

15e minuut.
Lebœuf geeft een hoge lob. Berg rent richting de bal. Berg passt de bal in één keer door. Lötscher bereikt de bal nog maar net als eerste. Lötscher haalt uit met een fantastische trap. Gökdeniz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea FC - KS Szczawa 0:2

23e minuut.
Casados passt de bal met de wreef. Del Gamba is nu in balbezit. Del Gamba passt de bal met de wreef. Lages rent richting de bal. Lages haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea FC - KS Szczawa 1:2

29e minuut.
Garbuz passt de bal in één keer door. Miłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruotta onderschept slim de pass. Berg bereikt de bal nog maar net als eerste. Berg draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Gierejkiewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lötscher rent richting de bal. Lötscher draait met de bal, schiet en ... Berg controleert de bal met de borst. Berg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea FC - KS Szczawa 1:3

39e minuut.
Gierejkiewicz is nu in balbezit. Gierejkiewicz passt de bal in één keer door. Berg is nu in balbezit. Berg draait met de bal, schiet en ... Kuzera probeert de bal aan de voet te houden. Gökdeniz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lötscher rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lötscher bereikt de bal nog maar net als eerste. Lötscher draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea FC - KS Szczawa 1:4

42e minuut.
Gierejkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Herrera rent richting de bal. Herrera passt de bal zonder na te denken. Lötscher is nu in balbezit. Lötscher schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Berg heeft problemen om de bal te vangen. Özbakan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Berg is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gould komt het veld opgelopen. Koszut komt het veld opgelopen. Przywózki komt het veld opgelopen. Matys komt het veld opgelopen. Atanasiu komt het veld opgelopen. Lötscher legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Gökdeniz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Casillas is nu in balbezit. Casillas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea FC 74%, KS Szczawa 26%.
Chelsea FC - KS Szczawa 1:4

56e minuut.
Karatepe passt de bal zonder na te denken. Gierejkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Casillas met een sublieme pass. Berg bereikt de bal nog maar net als eerste. Berg schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Przywózki is nu in balbezit. Lötscher onderschept slim de pass. Lötscher probeert naar een medespeler te passen. Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrera schiet op doel. Gökdeniz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Lebœuf passt de bal zonder na te denken. Gierejkiewicz speelt de bal door. Matys bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrera onderschept slim de pass. Herrera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Lages is nu in balbezit. Karatepe onderschept slim de pass. Karatepe geeft de bal voor. Lötscher is nu in balbezit. Lötscher schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea FC - KS Szczawa 1:5

85e minuut.
Gierejkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Matys is nu in balbezit. Herrera onderschept slim de pass. Herrera haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Karatepe passt de bal zonder na te denken. Casillas bereikt de bal nog maar net als eerste. Casillas speelt de bal door. Lötscher is nu in balbezit. Lötscher haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea FC - KS Szczawa 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea FC 68%, KS Szczawa 32%.
Chelsea FC - KS Szczawa 1:6