Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC siarkopol FC Ostrowiec
433 Tactiek Attack
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.5 gemiddelde waardering 50.5
excellent Schieten solid
solid Passen solid
very good Verdedigen good


14e minuut.
Bosco bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosco geeft een lange en hoge pass. Tomczuk probeert de bal met de borst te controleren. Sandor rent richting de bal. Sandor schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Klungelig pakt Madey de bal. Ego-Aguirre verovert de bal door een tackle van achteren. Borycki speelt de bal door. Havlík is nu in balbezit. Havlík haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Ricardo geeft een lange en hoge pass. Ntiabis probeert de bal met de borst te controleren. Sandor bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC siarkopol - FC Ostrowiec 1:0

29e minuut.
Vlaisavljević heeft problemen om de bal te vangen. León rent richting de bal. León passt de bal met de wreef. Sandor bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandor draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Ego-Aguirre geeft de bal voor. León is nu in balbezit. Tomczuk verovert de bal door een tackle van achteren. Sandor bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandor schiet op doel. Tola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC siarkopol 52%, FC Ostrowiec 48%.
FC siarkopol - FC Ostrowiec 1:0

47e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Alogdellis komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Ntiabis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ntiabis geeft een lange en hoge pass. Sciancalepore bereikt de bal nog maar net als eerste. Sciancalepore draait met de bal, schiet en ... Tola probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Daar is Álvarez Boto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mucsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nishtha is nu in balbezit. Nishtha geeft de bal voor. Havlík krijgt zijn hoofd ertegen. Tankosić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Doeltrap. Vidal komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Álvarez Boto is nu in balbezit. Álvarez Boto passt de bal zonder na te denken. Sandor is nu in balbezit. Sandor haalt uit met een fantastische trap. Tola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC siarkopol - FC Ostrowiec 2:0

63e minuut.
Palásthy komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Czarnkowski is nu in balbezit. Czarnkowski passt de bal zonder na te denken. Palásthy speelt de bal door. Sandor bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandor schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Souto komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Nishtha probeert naar een medespeler te passen. Bonev heeft problemen om de bal te vangen. Havlík bereikt de bal nog maar net als eerste. Havlík schiet op doel. Tankosić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

75e minuut.
Tomczuk met een sublieme pass. Bessone is nu in balbezit. Bessone met een sublieme pass. Madey bereikt de bal nog maar net als eerste. Madey haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Daar is Sciancalepore, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sandor is nu in balbezit. Sciancalepore bereikt de bal nog maar net als eerste. Sciancalepore schiet op doel. Tola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC siarkopol - FC Ostrowiec 3:0

84e minuut.
Ricardo geeft een hoge lob. Sandor kopt de bal weg. Sciancalepore is nu in balbezit. Sciancalepore schiet op doel. Tola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC siarkopol - FC Ostrowiec 4:0

86e minuut.
Romaszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Havlík tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Romaszko is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Romaszko met een snel genomen vrije trap. Sciancalepore is nu in balbezit. Sciancalepore draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC siarkopol 47%, FC Ostrowiec 53%.
FC siarkopol - FC Ostrowiec 4:0