Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:32
  • Competitiewedstrijd: Liga V.013
  • Stadion: im.Czesława
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 27929
_Włatcy_Móch_ Kufle
test Tactiek na marzenke 2
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
54.8 gemiddelde waardering 59.2
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
solide Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Skalar kopt de bal weg. Daar is Yunusoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Világi geeft de bal voor. Aufdenblatten maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
_Włatcy_Móch_ - Kufle 0:1

13e minuut.
Thanh Long passt de bal zonder na te denken. Ağaoğlu probeert naar een medespeler te passen. Borso rent richting de bal. Borso geeft een lange en hoge pass. Zalluhoğlu krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Ağaoğlu passt de bal met de wreef. Wojtowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtowicz passt de bal met de wreef. Spahić rent richting de bal. Spahić draait met de bal, schiet en ... Pantilimon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Borso bereikt de bal nog maar net als eerste. Borso geeft de bal voor. Szrajda onderschept slim de pass. Spahić bereikt de bal nog maar net als eerste. Spahić haalt uit met een fantastische trap. Pantilimon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Vörös passt de bal zonder na te denken. Barbet is nu in balbezit. Barbet passt de bal met de wreef. Thanh Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Thanh Long geeft de bal voor. Szwech kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Világi rent richting de bal. Világi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
_Włatcy_Móch_ - Kufle 0:2

36e minuut.
Wojtowicz geeft een lange en hoge pass. Grzonkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Borso zijn tegenspeler op de grond. Borso krijgt een gele kaart. Grzonkowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Taule zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Világi bereikt de bal nog maar net als eerste. Skalar geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Szwech kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Aufdenblatten springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
_Włatcy_Móch_ - Kufle 0:3

42e minuut.
Wojtowicz rent richting de bal. Wojtowicz geeft een lange en hoge pass. Zalluhoğlu kopt de bal weg. Spahić heeft problemen om de bal te vangen. Spahić draait met de bal, schiet en ... Pantilimon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: _Włatcy_Móch_ 61%, Kufle 39%.
_Włatcy_Móch_ - Kufle 0:3

47e minuut.
Aufdenblatten is nu in balbezit. Vörös is nu in balbezit. Vörös passt de bal zonder na te denken. Aufdenblatten bereikt de bal nog maar net als eerste. Aufdenblatten schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Zalluhoğlu springt en kopt de bal. Taule verovert de bal door een tackle van achteren. Spahić bereikt de bal nog maar net als eerste. Spahić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
_Włatcy_Móch_ - Kufle 1:3

53e minuut.
Bradu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vörös met een snelle inworp. Aufdenblatten rent richting de bal. Aufdenblatten geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pilarz komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Grzonkowski speelt de bal door. Vörös rent richting de bal. Vörös geeft een lange en hoge pass. Világi is nu in balbezit. Világi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Servetli geeft de bal voor. Skalar is nu in balbezit. Skalar passt de bal zonder na te denken. Világi is nu in balbezit. Világi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Babarich komt het veld opgelopen. Salis komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Szwech probeert naar een medespeler te passen. Szrajda kopt de bal weg. Skalar probeert de bal aan de voet te houden. Világi is nu in balbezit. Világi schiet op doel. Szwech kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: _Włatcy_Móch_ 53%, Kufle 47%.
_Włatcy_Móch_ - Kufle 1:3