Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Modrzewiak 718 Cherry Wolf
xxx Tactiek 2021_shock
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
59 gemiddelde waardering 58.2
uitstekend Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Koral probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pátek rent richting de bal. Pátek passt de bal in één keer door. Wrzecionkowski is nu in balbezit. Wrzecionkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Polgár is nu in balbezit. Polgár geeft een lange en hoge pass. Czosnyka kan de bal niet met de borst controleren. Wrzecionkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrzecionkowski haalt uit met een fantastische trap. Benes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Koral verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ascente geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Wrzecionkowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Benes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Piecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Piecha passt de bal zonder na te denken. Daar is Krawczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krawczyński draait met de bal, schiet en ... Mørch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Modrzewiak 718 - Cherry Wolf 0:1

24e minuut.
Popowicz met een sublieme pass. Piecha rent richting de bal. Piecha haalt uit met een fantastische trap. Mørch maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Na een snelle pass probeert Dobrović de bal onder controle te krijgen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Modrzewiak 718 - Cherry Wolf 0:2

25e minuut.
Taravelli met een sublieme pass. Ascente rent richting de bal. Ascente geeft een hoge lob. Wrzecionkowski rent richting de bal. Wrzecionkowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Pátek rent richting de bal. Sauzée verovert de bal door een tackle van achteren. Sauzée passt de bal in één keer door. Piecha rent richting de bal. Piecha schiet op doel. Mørch bokst de bal weg.

32e minuut.
Pátek onderschept slim de pass. Pátek passt de bal zonder na te denken. Polgár is nu in balbezit. Polgár geeft een lange en hoge pass. Wrzecionkowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Benes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Benes trapt de bal weg van het doel. Piecha is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gattlen. Gattlen krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Wrzecionkowski speelt de bal door. Polgár rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Przybyszewski. Przybyszewski krijgt een gele kaart. Polgár raakt geblesseerd tijdens het duel. Pátek met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Przybyszewski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lesiak komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Modrzewiak 718 53%, Cherry Wolf 47%.
Modrzewiak 718 - Cherry Wolf 0:2

48e minuut.
Popowicz passt de bal in één keer door. Buncol is nu in balbezit. Buncol probeert naar een medespeler te passen. Krawczyński is nu in balbezit. Krawczyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Inworp. Soto met een snelle inworp. Polgár is nu in balbezit. Polgár geeft een lange en hoge pass. Wrzecionkowski krijgt zijn hoofd ertegen. Benes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Krawczyński is nu in balbezit. Salvati begaat een overtreding. Krawczyński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Krynicki zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Piecha maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Modrzewiak 718 - Cherry Wolf 0:3

54e minuut.
Popowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Popowicz geeft de bal voor. Krawczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krawczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Modrzewiak 718 - Cherry Wolf 0:4

55e minuut.
Balcerzak komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Sekwa passt de bal zonder na te denken. Polgár bereikt de bal nog maar net als eerste. Polgár met een sublieme pass. Wrzecionkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrzecionkowski haalt uit met een fantastische trap. Benes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Modrzewiak 718 - Cherry Wolf 1:4

64e minuut.
Ascente raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vandendriessche komt het veld opgelopen. Lesiak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sauzée is nu in balbezit. Sauzée passt de bal in één keer door. Balcerzak is nu in balbezit. Balcerzak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Buncol probeert naar een medespeler te passen. Balcerzak is nu in balbezit. Balcerzak passt de bal in één keer door. Krawczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krawczyński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Modrzewiak 718 - Cherry Wolf 1:5

81e minuut.
Lesiak trapt de bal weg van het doel. Vandendriessche kopt de bal weg. Wrzecionkowski rent richting de bal. Wrzecionkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Modrzewiak 718 - Cherry Wolf 2:5

84e minuut.
Sauzée passt de bal in één keer door. Popowicz rent richting de bal. Popowicz probeert naar een medespeler te passen. Krawczyński rent richting de bal. Krawczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Modrzewiak 718 - Cherry Wolf 2:6

85e minuut.
Sauzée met een sublieme pass. Krynicki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sekwa rent richting de bal. Wrzecionkowski is nu in balbezit. Wrzecionkowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Modrzewiak 718 - Cherry Wolf 3:6

89e minuut.
Buncol is nu in balbezit. Buncol speelt de bal door. Balcerzak rent richting de bal. Balcerzak draait met de bal, schiet en ... Mørch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Modrzewiak 718 - Cherry Wolf 3:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Modrzewiak 718 48%, Cherry Wolf 52%.
Modrzewiak 718 - Cherry Wolf 3:7