Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Czwartkowcy KSC Fredry
352 Tactiek 442-1
62% Balbezit 38%
18% Spel op eigen helft 82%
38 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.4 gemiddelde waardering 23.6
uitstekend Schieten zwak
uitstekend Passen waardeloos
redelijk Verdedigen matig


2e minuut.
Xavier rent richting de bal. Meyern bereikt de bal nog maar net als eerste. Meyern geeft de bal voor. Giustina bereikt de bal nog maar net als eerste. Giustina schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Meyern is nu in balbezit. Meyern draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Czwartkowcy - KSC Fredry 1:0

6e minuut.
Isach geeft een lange en hoge pass. Larue kopt de bal weg. Solano probeert naar een medespeler te passen. Meyern heeft problemen om de bal te vangen. Meyern draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Giustina rent richting de bal. Larue bereikt de bal nog maar net als eerste. Larue passt de bal zonder na te denken. Meyern rent richting de bal. Meyern draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Trykiel speelt de bal door. Isach geeft een lange en hoge pass. Giustina bereikt de bal nog maar net als eerste. Giustina schiet op doel. Trykiel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Czwartkowcy - KSC Fredry 2:0

12e minuut.
Giustina passt de bal met de wreef. Isach probeert naar een medespeler te passen. Veitía met een sublieme pass. Giustina rent richting de bal. Giustina schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
AL Bdeir rent richting de bal. AL Bdeir geeft een lange en hoge pass. Isach kopt de bal weg. Klungelig pakt Giustina de bal. Giustina haalt uit met een fantastische trap. Trykiel bokst de bal weg. Meyern rent richting de bal. Meyern schiet op doel. Trykiel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Giustina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giustina draait met de bal, schiet en ... Trykiel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czwartkowcy - KSC Fredry 3:0

23e minuut.
Saro heeft problemen om de bal te vangen. Saro met een sublieme pass. Meyern bereikt de bal nog maar net als eerste. Giustina is nu in balbezit. Giustina draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Solano rent richting de bal. Marín rent richting de bal. Meyern onderschept slim de pass. Meyern schiet op doel. Trykiel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czwartkowcy - KSC Fredry 4:0

29e minuut.
Chantzakos is nu in balbezit. Chantzakos passt de bal in één keer door. Solano speelt de bal door. Meyern bereikt de bal nog maar net als eerste. Meyern schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Czwartkowcy - KSC Fredry 5:0

32e minuut.
Peryt bereikt de bal nog maar net als eerste. Peryt geeft de bal voor. Giustina is nu in balbezit. Giustina haalt uit met een fantastische trap. Trykiel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czwartkowcy - KSC Fredry 6:0

36e minuut.
Dera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chantzakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Chantzakos geeft een hoge lob. Giustina bereikt de bal nog maar net als eerste. Giustina draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Leirvåg kopt de bal weg. Daar is Giustina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giustina geeft een lange en hoge pass. Meyern is nu in balbezit. Meyern haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Peryt geeft een hoge lob. Solano controleert de bal met de borst. Solano geeft een lange en hoge pass. Giustina bereikt de bal nog maar net als eerste. Giustina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Czwartkowcy - KSC Fredry 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czwartkowcy 19%, KSC Fredry 81%.
Czwartkowcy - KSC Fredry 7:0

53e minuut.
Chantzakos probeert de bal met de borst te controleren. Chantzakos geeft een lange en hoge pass. Giustina bereikt de bal nog maar net als eerste. Giustina schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Larue bereikt de bal nog maar net als eerste. Larue geeft een lange en hoge pass. Solano kopt de bal weg. Meyern bereikt de bal nog maar net als eerste. Meyern speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
Czwartkowcy - KSC Fredry 8:0

62e minuut.
Giustina kopt de bal weg. AL Bdeir bereikt de bal nog maar net als eerste. Meyern onderschept slim de pass. Meyern haalt uit met een fantastische trap. Trykiel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Giustina bereikt de bal nog maar net als eerste. Giustina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Czwartkowcy - KSC Fredry 9:0

66e minuut.
Veitía speelt de bal door. Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano probeert naar een medespeler te passen. Giustina bereikt de bal nog maar net als eerste. Giustina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Czwartkowcy - KSC Fredry 10:0

71e minuut.
Saro met een sublieme pass. Giustina bereikt de bal nog maar net als eerste. Saro met een sublieme pass. Meyern rent richting de bal. Meyern schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Czwartkowcy - KSC Fredry 11:0

75e minuut.
Chantzakos geeft de bal voor. Monczka is nu in balbezit. Giustina verovert de bal door een tackle van achteren. Giustina draait met de bal, schiet en ... Trykiel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czwartkowcy - KSC Fredry 12:0

80e minuut.
Isach is nu in balbezit. Isach passt de bal in één keer door. AL Bdeir bereikt de bal nog maar net als eerste. Meyern verovert de bal door een tackle van achteren. Meyern haalt uit met een fantastische trap. Trykiel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Czwartkowcy - KSC Fredry 13:0

83e minuut.
Dera is nu in balbezit. Isach verovert de bal door een tackle van achteren. Isach probeert naar een medespeler te passen. Giustina is nu in balbezit. Giustina draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Thanh Sơn bereikt de bal nog maar net als eerste. Veitía verovert de bal door een tackle van achteren. Veitía passt de bal in één keer door. Meyern rent richting de bal. Meyern draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Larue rent richting de bal. Giustina onderschept slim de pass. Giustina passt de bal met de wreef. Veitía heeft problemen om de bal te vangen. Veitía draait met de bal, schiet en ... Trykiel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Meyern heeft problemen om de bal te vangen. Meyern draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Giustina is nu in balbezit. Giustina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Czwartkowcy - KSC Fredry 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czwartkowcy 17%, KSC Fredry 83%.
Czwartkowcy - KSC Fredry 14:0