Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:37
  • Competitiewedstrijd: Liga V.013
  • Stadion: KSC Fredry Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 14489
KSC Fredry Modrzewiak 718
442-1 Tactiek xxx
37% Balbezit 63%
82% Spel op eigen helft 18%
1 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
24 gemiddelde waardering 50.7
zwak Schieten uitstekend
waardeloos Passen solide
matig Verdedigen redelijk


6e minuut.
Dobrović bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrović geeft een hoge lob. Sekwa rent richting de bal. Sekwa draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Pátek speelt de bal door. Wrzecionkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Larue maakt een afschuwelijke overtreding. Wrzecionkowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sekwa komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
AL Bdeir is nu in balbezit. AL Bdeir geeft een lange en hoge pass. Soto kopt de bal weg. Wrzecionkowski is nu in balbezit. Wrzecionkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Pátek passt de bal in één keer door. Sekwa heeft problemen om de bal te vangen. Sekwa speelt de bal door. Wrzecionkowski is nu in balbezit. Wrzecionkowski draait met de bal, schiet en ... Trykiel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wrzecionkowski is nu in balbezit. Wrzecionkowski draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KSC Fredry - Modrzewiak 718 0:1

17e minuut.
Thanh Sơn probeert de bal aan de voet te houden. Pátek speelt de bal door. Marín onderschept slim de pass. Jelescu is nu in balbezit. Jelescu haalt uit met een fantastische trap. Trykiel bokst de bal weg. Wrzecionkowski rent richting de bal. Wrzecionkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KSC Fredry - Modrzewiak 718 0:2

22e minuut.
Gattlen passt de bal met de wreef. Thanh Sơn met een sublieme pass. Wrzecionkowski is nu in balbezit. Wrzecionkowski schiet op doel. Trykiel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KSC Fredry - Modrzewiak 718 0:3

25e minuut.
Vandendriessche probeert naar een medespeler te passen. Daar is Jelescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jelescu geeft de bal voor. Wrzecionkowski is nu in balbezit. Wrzecionkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Thanh Sơn bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekwa verovert de bal door een tackle van achteren. Sekwa met een sublieme pass. Wrzecionkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrzecionkowski haalt uit met een fantastische trap. Trykiel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Sekwa geeft de bal voor. Jelescu rent richting de bal. Jelescu geeft de bal voor. Wrzecionkowski rent richting de bal. Wrzecionkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Polgár met een snelle inworp. Sekwa is nu in balbezit. Sekwa geeft de bal voor. Wrzecionkowski is nu in balbezit. Wrzecionkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KSC Fredry 86%, Modrzewiak 718 14%.
KSC Fredry - Modrzewiak 718 0:3

47e minuut.
Dera speelt de bal door. Soto geeft de bal voor. Wrzecionkowski is nu in balbezit. Wrzecionkowski heeft problemen om de bal te vangen. Wrzecionkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KSC Fredry - Modrzewiak 718 0:4

52e minuut.
Soto is nu in balbezit. Soto geeft de bal voor. Wrzecionkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrzecionkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KSC Fredry - Modrzewiak 718 0:5

54e minuut.
Soto geeft een hoge lob. Wrzecionkowski kopt de bal weg. Polgár is nu in balbezit. Polgár geeft de bal voor. Wrzecionkowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KSC Fredry - Modrzewiak 718 0:6

56e minuut.
Xavier met een sublieme pass. Wrzecionkowski rent richting de bal. Daar is Wrzecionkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wrzecionkowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Soto geeft de bal voor. Klungelig pakt Monczka de bal. Wrzecionkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wrzecionkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KSC Fredry - Modrzewiak 718 0:7

62e minuut.
Pátek rent richting de bal. Pátek passt de bal met de wreef. Jelescu rent richting de bal. Jelescu draait met de bal, schiet en ... Trykiel probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Larue rent richting de bal. Wrzecionkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Sekwa is nu in balbezit. Sekwa schiet op doel. Trykiel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KSC Fredry - Modrzewiak 718 0:8

66e minuut.
Pátek speelt de bal door. Polgár bereikt de bal nog maar net als eerste. Polgár met een sublieme pass. Sekwa is nu in balbezit. Sekwa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Isar rent richting de bal. Isar geeft de bal voor. Leirvåg controleert de bal met de borst. Goumas is nu in balbezit. Goumas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Polgár rent richting de bal. Polgár geeft de bal voor. Wrzecionkowski rent richting de bal. Wrzecionkowski haalt uit met een fantastische trap. Trykiel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KSC Fredry - Modrzewiak 718 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KSC Fredry 79%, Modrzewiak 718 21%.
KSC Fredry - Modrzewiak 718 0:9