Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cherry Wolf Czwartkowcy
2021_shock Tactiek 352
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
57.6 gemiddelde waardering 58.8
uitstekend Schieten solide
solide Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen solide


1e minuut.
Lesiak rent richting de bal. Lesiak passt de bal zonder na te denken. Giustina is nu in balbezit. Trandafir geeft de bal voor. Meyern krijgt zijn hoofd ertegen. Benes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

4e minuut.
Trandafir met een snelle inworp. Roszak rent richting de bal. Roszak passt de bal in één keer door. Lizarazo geeft de bal voor. Giustina krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Lesiak is nu in balbezit. Giustina rent richting de bal. Krynicki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Krynicki krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Benes trapt de bal weg van het doel. Buncol rent richting de bal. Buncol geeft een lange en hoge pass. Balcerzak rent richting de bal. Balcerzak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Popowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Popowicz passt de bal met de wreef. Piecha is nu in balbezit. Piecha haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Czosnyka rent richting de bal. Krachel met een sublieme pass. Trandafir probeert naar een medespeler te passen. Giustina is nu in balbezit. Giustina draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Balcerzak is nu in balbezit. Balcerzak passt de bal in één keer door. Piecha is nu in balbezit. Popowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Popowicz draait met de bal, schiet en ... Orsa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Popowicz geeft een lange en hoge pass. Balcerzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Roszak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Balcerzak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Balcerzak legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Orsa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Piecha passt de bal in één keer door. Czosnyka rent richting de bal. Meyern tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Meyern krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Krynicki probeert naar een medespeler te passen. Sauzée geeft een lange en hoge pass. Popowicz kopt de bal weg. Balcerzak rent richting de bal. Balcerzak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cherry Wolf - Czwartkowcy 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cherry Wolf 55%, Czwartkowcy 45%.
Cherry Wolf - Czwartkowcy 1:0

51e minuut.
Krynicki passt de bal in één keer door. Popowicz is nu in balbezit. Popowicz passt de bal in één keer door. Balcerzak rent richting de bal. Balcerzak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Hernandez verovert de bal door een tackle van achteren. Krynicki rent richting de bal. Krynicki met een sublieme pass. Balcerzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcerzak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Lesiak neemt vlug de vrije trap. Buncol kopt de bal weg. Balcerzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Popowicz is nu in balbezit. Popowicz draait met de bal, schiet en ... Orsa bokst de bal weg. Garavito heeft problemen om de bal te vangen. Balcerzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcerzak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Krynicki rent richting de bal. Krynicki passt de bal zonder na te denken. Buncol geeft de bal voor. Piecha is nu in balbezit. Piecha schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Hernandez passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Meyern de bal. Meyern passt de bal met de wreef. Giustina is nu in balbezit. Giustina draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Krawczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Czosnyka is nu in balbezit. Czosnyka geeft de bal voor. Daar is Buncol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buncol geeft de bal voor. Orsa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Garavito geeft de bal voor. Popowicz met een sublieme pass. Garavito verovert de bal door een tackle van achteren. Piecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Piecha haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cherry Wolf 40%, Czwartkowcy 60%.
Cherry Wolf - Czwartkowcy 1:0