Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:31
  • Competitiewedstrijd: Liga V.013
  • Stadion: im.Czesława
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 8577
_Włatcy_Móch_ Chelsea FC
jazda Tactiek speed -
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
24 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.5 gemiddelde waardering 51.5
excellent Schieten very good
very good Passen very good
adequate Verdedigen excellent


1e minuut.
Depcik geeft de bal voor. Borso rent richting de bal. Borso geeft een lange en hoge pass. Spahić springt en kopt de bal. Noronha probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Kirsner bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirsner speelt de bal door. Borso probeert naar een medespeler te passen. Spahić bereikt de bal nog maar net als eerste. Spahić schiet op doel. Noronha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Cardei is nu in balbezit. Cardei passt de bal met de wreef. Babarich speelt de bal door. Spahić rent richting de bal. Spahić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
_Włatcy_Móch_ - Chelsea FC 1:0

6e minuut.
Bradu passt de bal in één keer door. Babarich speelt de bal door. Borso rent richting de bal. Borso geeft de bal voor. Spahić maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Pilarz probeert naar een medespeler te passen. Borso bereikt de bal nog maar net als eerste. Borso geeft een hoge lob. Spahić springt en kopt de bal. Noronha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
_Włatcy_Móch_ - Chelsea FC 2:0

10e minuut.
Audytor passt de bal zonder na te denken. Daar is Salis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peltzer is nu in balbezit. Peltzer draait met de bal, schiet en ... Rönkkönen probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Rönkkönen met een harde bal richting middenveld. Borso rent richting de bal. Borso probeert naar een medespeler te passen. Spahić bereikt de bal nog maar net als eerste. Spahić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Rönkkönen trapt de bal weg van het doel. Spahić kopt de bal weg. Depcik heeft problemen om de bal te vangen. Pilarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilarz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Spahić is nu in balbezit. Borso rent richting de bal. Borso passt de bal met de wreef. Spahić bereikt de bal nog maar net als eerste. Spahić schiet op doel. Paal!

31e minuut.
Pilarz rent richting de bal. Koszut begaat een overtreding. Pilarz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Koszut met een sublieme pass. Babarich met een snel genomen vrije trap. Spahić rent richting de bal. Spahić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
_Włatcy_Móch_ - Chelsea FC 3:0

32e minuut.
Lages passt de bal met de wreef. Peltzer rent richting de bal. Audytor is nu in balbezit. Peltzer onderschept slim de pass. Peltzer draait met de bal, schiet en ... Rönkkönen bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Daar is Peltzer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peltzer speelt de bal door. Cardei speelt de bal door. Pilarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilarz haalt uit met een fantastische trap. Noronha bokst de bal weg. Özbakan heeft problemen om de bal te vangen. Özbakan verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
_Włatcy_Móch_ - Chelsea FC 4:0

35e minuut.
Babarich bereikt de bal nog maar net als eerste. Babarich met een sublieme pass. Koszut is nu in balbezit. Pilarz verovert de bal door een tackle van achteren. Pilarz draait met de bal, schiet en ... Noronha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Philips bereikt de bal nog maar net als eerste. Philips geeft een lange en hoge pass. Lages kopt de bal weg. Peltzer is nu in balbezit. Peltzer haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
_Włatcy_Móch_ - Chelsea FC 4:1

38e minuut.
Pilarz passt de bal in één keer door. Borso is nu in balbezit. Borso geeft een hoge lob. Spahić is nu in balbezit. Spahić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Depcik geeft de bal voor. Lages bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirsner bereikt de bal nog maar net als eerste. Lages onderschept slim de pass. Lages schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: _Włatcy_Móch_ 51%, Chelsea FC 49%.
_Włatcy_Móch_ - Chelsea FC 4:1

46e minuut.
Bălăcescu komt het veld opgelopen. Yunusoğlu komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Spahić verovert de bal door een tackle van achteren. Spahić probeert naar een medespeler te passen. Pilarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilarz haalt uit met een fantastische trap. Noronha maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Klungelig pakt Masztaler de bal. Spahić is nu in balbezit. Spahić schiet op doel. Noronha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
_Włatcy_Móch_ - Chelsea FC 5:1

54e minuut.
Noronha trapt de bal weg. Garjelea rent richting de bal. Garjelea probeert naar een medespeler te passen. Lages bereikt de bal nog maar net als eerste. Lages draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
_Włatcy_Móch_ - Chelsea FC 5:2

55e minuut.
Pilarz probeert naar een medespeler te passen. Bălăcescu rent richting de bal. Bălăcescu passt de bal zonder na te denken. Cardei geeft de bal voor. Spahić krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Noronha trapt de bal weg. Garjelea rent richting de bal. Garjelea passt de bal zonder na te denken. Peltzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Peltzer draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Bălăcescu speelt de bal door. Pilarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Özbakan rent richting de bal. Pilarz verovert de bal door een tackle van achteren. Pilarz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Salis kopt de bal weg. Babarich is nu in balbezit. Babarich passt de bal in één keer door. Spahić rent richting de bal. Spahić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
_Włatcy_Móch_ - Chelsea FC 6:2

78e minuut.
Garjelea is nu in balbezit. Garjelea passt de bal zonder na te denken. Casados bereikt de bal nog maar net als eerste. Peltzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Peltzer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Casados met een snelle inworp. Atanasiu heeft problemen om de bal te vangen. Spahić verovert de bal door een tackle van achteren. Spahić haalt uit met een fantastische trap. Noronha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bălăcescu neemt de hoekschop. Spahić krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
_Włatcy_Móch_ - Chelsea FC 7:2

85e minuut.
Daar is Cardei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garjelea rent richting de bal. Garjelea passt de bal zonder na te denken. Lages rent richting de bal. Lages schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
_Włatcy_Móch_ - Chelsea FC 7:3

90e minuut.
Peltzer met een sublieme pass. Garjelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Garjelea geeft de bal voor. Lages bereikt de bal nog maar net als eerste. Lages schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Philips bereikt de bal nog maar net als eerste. Philips geeft een hoge lob. Rönkkönen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lages rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
_Włatcy_Móch_ - Chelsea FC 7:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: _Włatcy_Móch_ 45%, Chelsea FC 55%.
_Włatcy_Móch_ - Chelsea FC 7:4