Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:36
  • Competitiewedstrijd: Liga V.014
  • Stadion: Potok Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 26184
ONP Radom KS Łomianki
FullOFF2k24 Tactiek inna
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
22 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
65.7 gemiddelde waardering 59.2
formidable Schieten excellent
excellent Passen excellent
formidable Verdedigen very good


2e minuut.
Mahé speelt de bal door. Korczak rent richting de bal. Korczak met een sublieme pass. Soini bereikt de bal nog maar net als eerste. Soini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Šabliavičius met een sublieme pass. Magheru probeert naar een medespeler te passen. Daar is Merlin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merlin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ONP Radom - KS Łomianki 1:0

19e minuut.
Vurmaz speelt de bal door. Magheru bereikt de bal nog maar net als eerste. Magheru passt de bal in één keer door. Machnacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Machnacki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Barrancos probeert naar een medespeler te passen. Machnacki heeft problemen om de bal te vangen. Machnacki geeft de bal voor. Merlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Merlin haalt uit met een fantastische trap. Wyczułkowski bokst de bal weg.

35e minuut.
Merlin passt de bal in één keer door. Šabliavičius probeert naar een medespeler te passen. Machnacki is nu in balbezit. Machnacki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ONP Radom - KS Łomianki 2:0

44e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Števanja geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Korczak kopt de bal weg. Soini is nu in balbezit. Soini haalt uit met een fantastische trap. Szwedo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ONP Radom 36%, KS Łomianki 64%.
ONP Radom - KS Łomianki 2:0

47e minuut.
Barrancos heeft problemen om de bal te vangen. Barrancos passt de bal met de wreef. Machnacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Machnacki draait met de bal, schiet en ... Wyczułkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ONP Radom - KS Łomianki 3:0

49e minuut.
Netolický verovert de bal door een tackle van achteren. Šabliavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Šabliavičius passt de bal in één keer door. Magheru bereikt de bal nog maar net als eerste. Magheru haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Merlin geeft een lange en hoge pass. Šabliavičius kopt de bal weg. Klungelig pakt Grosso de bal. Machnacki is nu in balbezit. Machnacki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Kopaczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barrancos rent richting de bal. Barrancos draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

60e minuut.
Barrancos passt de bal in één keer door. Šabliavičius probeert naar een medespeler te passen. Magheru rent richting de bal. Magheru geeft een hoge lob. Machnacki krijgt zijn hoofd ertegen. Wyczułkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ONP Radom - KS Łomianki 4:0

65e minuut.
Mahé rent richting de bal. Mahé speelt de bal door. Daar is Števanja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Števanja geeft een lange en hoge pass. Soini maakt een snoekduik en kopt de bal. Szwedo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Korczak met de inworp. Soini probeert naar een medespeler te passen. Mahé probeert naar een medespeler te passen. İnönü is nu in balbezit. İnönü schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Šabliavičius passt de bal zonder na te denken. Korczak rent richting de bal. Korczak geeft een hoge lob. Soini is nu in balbezit. Soini draait met de bal, schiet en ... Szwedo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Grosso is nu in balbezit. Vinopal verovert de bal door een tackle van achteren. Vinopal probeert naar een medespeler te passen. Daar is Barrancos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barrancos geeft een lange en hoge pass. Wyczułkowski bokst de bal weg.

76e minuut.
Minne geeft een hoge lob. Kopaczewski controleert de bal met de borst. Barrancos is nu in balbezit. Barrancos geeft de bal voor. Machnacki springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Magheru passt de bal in één keer door. Daar is Merlin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magheru rent richting de bal. Merlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Merlin schiet op doel. Wyczułkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
İnönü probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Števanja rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Minne. Minne krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Inworp. Korczak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Soini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahé bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahé draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Minne speelt de bal door. Magheru probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Šabliavičius met een sublieme pass. Machnacki is nu in balbezit. Machnacki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Magheru is nu in balbezit. Merlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Magheru bereikt de bal nog maar net als eerste. Merlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Merlin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ONP Radom 46%, KS Łomianki 54%.
ONP Radom - KS Łomianki 4:0