Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LZS KS Łukowice Brzeskie Viva la JUVE
check archers Tactiek meczowa
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
58.4 gemiddelde waardering 63.5
very good Schieten formidable
very good Passen outstanding
excellent Verdedigen excellent


3e minuut.
Stańczyk geeft een lange en hoge pass. Lucero is nu in balbezit. Lucero passt de bal met de wreef. Cumerlotti geeft een lange en hoge pass. Bergström krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Daar is Foletto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Irsanskas rent richting de bal. Foletto begaat een overtreding. Foletto krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Gardocki speelt de bal door. Škorić bereikt de bal nog maar net als eerste. Viibus is nu in balbezit. Škorić verovert de bal door een tackle van achteren. Škorić draait met de bal, schiet en ... Krunić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Brodnicki probeert naar een medespeler te passen. Gardocki probeert naar een medespeler te passen. Bergström rent richting de bal. Bergström haalt uit met een fantastische trap. Krunić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS KS Łukowice Brzeskie - Viva la JUVE 0:1

17e minuut.
Inworp. Manole met een snelle inworp. Pin probeert naar een medespeler te passen. Paciorkowski is nu in balbezit. Paciorkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Manole bereikt de bal nog maar net als eerste. Manole geeft een lange en hoge pass. Irsanskas kopt de bal weg. Paciorkowski rent richting de bal. Paciorkowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Bergström heeft problemen om de bal te vangen. Bojan is nu in balbezit. Škorić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Škorić krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Pin rent richting de bal. Paciorkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paciorkowski passt de bal met de wreef. Irsanskas is nu in balbezit. Irsanskas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Gawinecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Pawski met een sublieme pass. Gardocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardocki passt de bal met de wreef. Bergström bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergström draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Brodnicki passt de bal zonder na te denken. Gardocki is nu in balbezit. Gardocki speelt de bal door. Bergström is nu in balbezit. Bergström haalt uit met een fantastische trap. Krunić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LZS KS Łukowice Brzeskie 54%, Viva la JUVE 46%.
LZS KS Łukowice Brzeskie - Viva la JUVE 0:1

47e minuut.
Brodnicki passt de bal zonder na te denken. Gardocki is nu in balbezit. Gardocki probeert naar een medespeler te passen. Bergström bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergström haalt uit met een fantastische trap. Krunić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Paciorkowski is nu in balbezit. Lucero verovert de bal door een tackle van achteren. Cumerlotti probeert naar een medespeler te passen. Škorić is nu in balbezit. Škorić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Jankowicz passt de bal zonder na te denken. Brodnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Brodnicki speelt de bal door. Bergström is nu in balbezit. Bergström draait met de bal, schiet en ... Krunić bokst de bal weg.

63e minuut.
Klungelig pakt Pin de bal. Brodnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Brodnicki passt de bal zonder na te denken. Bergström bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergström draait met de bal, schiet en ... Krunić bokst de bal weg. Viibus heeft problemen om de bal te vangen. Škorić is nu in balbezit. Škorić haalt uit met een fantastische trap. Krunić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS KS Łukowice Brzeskie - Viva la JUVE 0:2

85e minuut.
Inworp. Gardocki met de inworp. Brodnicki probeert naar een medespeler te passen. Gardocki geeft de bal voor. Škorić maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Foletto bereikt de bal nog maar net als eerste. Foletto geeft een hoge lob. Viibus controleert de bal met de borst. Bergström rent richting de bal. Bergström schiet op doel. Krunić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LZS KS Łukowice Brzeskie 68%, Viva la JUVE 32%.
LZS KS Łukowice Brzeskie - Viva la JUVE 0:2