Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NURT POTOK TIGER TYCHY 71
na awans Tactiek 523
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
59.3 gemiddelde waardering 63.8
zeer goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen formidabel


10e minuut.
Năstase geeft een lange en hoge pass. Minh Ngọc kopt de bal weg. Kałuski controleert de bal met de borst. Piškot is nu in balbezit. Piškot haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Sobierajski controleert de bal met de borst. Lăpădat is nu in balbezit. Lăpădat met een sublieme pass. Wellens bereikt de bal nog maar net als eerste. Wellens schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Bernabéu probeert naar een medespeler te passen. Minh Ngọc rent richting de bal. Kałuski maakt een afschuwelijke overtreding. Kałuski is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

18e minuut.
Murgu heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wieża geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Piškot maakt een snoekduik en kopt de bal. Krynicki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NURT POTOK - TIGER TYCHY 71 0:1

19e minuut.
Bulanbay rent richting de bal. Bulanbay passt de bal in één keer door. Wellens is nu in balbezit. Wellens haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
NURT POTOK - TIGER TYCHY 71 1:1

29e minuut.
Sobierajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobierajski passt de bal zonder na te denken. Wiggers rent richting de bal. Lăpădat onderschept slim de pass. Lăpădat draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Barbulov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Thế Phúc is nu in balbezit. Thế Phúc passt de bal in één keer door. Wieża is nu in balbezit. Wieża geeft de bal voor. Piškot maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Minh Ngọc is nu in balbezit. Minh Ngọc passt de bal zonder na te denken. Gawli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawli geeft een hoge lob. Piškot springt en kopt de bal. Krynicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NURT POTOK 46%, TIGER TYCHY 71 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NURT POTOK - TIGER TYCHY 71 1:1

50e minuut.
Reyes is nu in balbezit. Sauli geeft een lange en hoge pass. Wellens rent richting de bal. Wellens draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NURT POTOK - TIGER TYCHY 71 2:1

53e minuut.
Piškot is nu in balbezit. Sobierajski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Piškot is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Krępacz met een snel genomen vrije trap. Piškot is nu in balbezit. Piškot haalt uit met een fantastische trap. Krynicki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
NURT POTOK - TIGER TYCHY 71 2:2

60e minuut.
Wiggers rent richting de bal. Lăpădat onderschept slim de pass. Lăpădat passt de bal in één keer door. Wellens is nu in balbezit. Wellens haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zelaya komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Thế Phúc bereikt de bal nog maar net als eerste. Thế Phúc passt de bal zonder na te denken. Năstase rent richting de bal. Piškot onderschept slim de pass. Piškot schiet op doel. Krynicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Kramer verovert de bal door een tackle van achteren. Kramer geeft de bal voor. Zelaya probeert de bal aan de voet te houden. Wieża rent richting de bal. Wieża haalt uit met een fantastische trap. Krynicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Wieża rent richting de bal. Wieża geeft een lange en hoge pass. Vėžauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Piškot onderschept slim de pass. Piškot schiet op doel. Krynicki bokst de bal weg.

83e minuut.
Wellens verovert de bal door een tackle van achteren. Wellens passt de bal in één keer door. Wiggers is nu in balbezit. Lăpădat onderschept slim de pass. Lăpădat schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Daar is Thế Phúc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sobierajski rent richting de bal. Thế Phúc tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Thế Phúc krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NURT POTOK 59%, TIGER TYCHY 71 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NURT POTOK - TIGER TYCHY 71 2:2