Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:36
  • Competitiewedstrijd: Liga V.014
  • Stadion: Górnik FC Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 14100
Górnik FC Slavica Wrocław
532 Tactiek labado
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
56 gemiddelde waardering 58.5
solide Schieten formidabel
solide Passen zeer goed
formidabel Verdedigen uitstekend


13e minuut.
Fras heeft problemen om de bal te vangen. van Merksteijn is nu in balbezit. Siadek onderschept slim de pass. Fras verovert de bal door een tackle van achteren. Fras haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik FC - Slavica Wrocław 0:1

15e minuut.
Wadenbrandt geeft de bal voor. Mircea kopt de bal weg. Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Comuzzo verovert de bal door een tackle van achteren. Comuzzo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Górnik FC - Slavica Wrocław 1:1

25e minuut.
Sazak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sazak passt de bal zonder na te denken. Filozof heeft problemen om de bal te vangen. Fras verovert de bal door een tackle van achteren. Fras haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Daar is van Merksteijn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berrettoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Berrettoni probeert naar een medespeler te passen. Mircea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mircea schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górnik FC 52%, Slavica Wrocław 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Górnik FC - Slavica Wrocław 1:1

58e minuut.
Sazak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sazak speelt de bal door. Nehrkorn geeft een hoge lob. Fras springt en kopt de bal. Jachymczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jachymczyk trapt de bal weg van het doel. Lăpuşte kopt de bal weg. Fras rent richting de bal. Fras draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Guarrotxena geeft een hoge lob. Fesquet kopt de bal weg. Wadenbrandt geeft de bal voor. Comuzzo is nu in balbezit. Comuzzo haalt uit met een fantastische trap. Rovito bokst de bal weg.

64e minuut.
Filozof passt de bal in één keer door. Wadenbrandt speelt de bal door. Lăpuşte is nu in balbezit. Comuzzo verovert de bal door een tackle van achteren. Comuzzo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Visconde de Taunay kopt de bal weg. Daar is Wadenbrandt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yerga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yerga krijgt een gele kaart.

73e minuut.
El-Nahy geeft een lange en hoge pass. Daar is Fesquet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Merksteijn bereikt de bal nog maar net als eerste. van Merksteijn draait met de bal, schiet en ... Jachymczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik FC - Slavica Wrocław 1:2

86e minuut.
El-Nahy passt de bal zonder na te denken. Mircea is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ahmetaj zal de hoekschop nemen. Mircea maakt een snoekduik en kopt de bal. Rovito probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Yerga verovert de bal door een tackle van achteren. Yerga probeert naar een medespeler te passen. Fras bereikt de bal nog maar net als eerste. Fras schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górnik FC 47%, Slavica Wrocław 53%.
Górnik FC - Slavica Wrocław 1:2