Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
S H A R K S Błękitni Lubno
5212 Tactiek szwagry
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 22
5 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
49.9 gemiddelde waardering 59.1
zeer goed Schieten formidabel
goed Passen solide
goed Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Fräßdorf geeft een hoge lob. Masse kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Fudali de bal onder controle te krijgen. Coporan is nu in balbezit. Coporan schiet op doel. Fabbri bokst de bal weg.

7e minuut.
Fräßdorf geeft een lange en hoge pass. Grzywa kopt de bal weg. Fudali bereikt de bal nog maar net als eerste. Coporan onderschept slim de pass. Coporan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Grzywa rent richting de bal. Grzywa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Kocisz passt de bal in één keer door. Masse is nu in balbezit. Met opzet legt Dupré zijn tegenspeler op de grond. Masse wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Masse kan niet meer verder spelen. Schóber komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Kocisz speelt de bal door. Vilche is nu in balbezit. Vilche passt de bal zonder na te denken. Dupré bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupré schiet op doel. Rupp verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sztramko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sztramko geeft een lange en hoge pass. Coporan rent richting de bal. Klungelig pakt Coporan de bal. Coporan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Coporan rent richting de bal. Coporan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Schóber probeert naar een medespeler te passen. Grzywa is nu in balbezit. Coporan is nu in balbezit. Coporan draait met de bal, schiet en ... Fabbri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S H A R K S - Błękitni Lubno 0:1

31e minuut.
Coporan speelt de bal door. Vega rent richting de bal. Vega passt de bal in één keer door. Grzywa is nu in balbezit. Grzywa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
S H A R K S - Błękitni Lubno 0:2

37e minuut.
Grzywa is nu in balbezit. Wrocki verovert de bal door een tackle van achteren. Wrocki probeert naar een medespeler te passen. Coporan probeert de bal met de borst te controleren. Coporan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Vega kopt de bal weg. Guruzeta rent richting de bal. Coporan verovert de bal door een tackle van achteren. Coporan schiet op doel. Fabbri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S H A R K S - Błękitni Lubno 0:3

41e minuut.
Fudali onderschept slim de pass. Daar is Braspenninckx, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Braspenninckx probeert naar een medespeler te passen. Grzywa is nu in balbezit. Grzywa haalt uit met een fantastische trap. Fabbri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S H A R K S 53%, Błękitni Lubno 47%.
S H A R K S - Błękitni Lubno 0:3

51e minuut.
Vega passt de bal met de wreef. Coporan bereikt de bal nog maar net als eerste. Fudali legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Coporan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Coporan neemt zijn aanloop. Fabbri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

52e minuut.
Braspenninckx kopt de bal weg. Fräßdorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Coporan onderschept slim de pass. Coporan haalt uit met een fantastische trap. Fabbri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Braspenninckx verovert de bal door een tackle van achteren. Braspenninckx passt de bal met de wreef. Grzywa rent richting de bal. Grzywa draait met de bal, schiet en ... Fabbri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
S H A R K S - Błękitni Lubno 0:4

57e minuut.
Braspenninckx met een sublieme pass. Fudali bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Coporan zijn tegenspeler op de grond. Coporan krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Dupré probeert de bal aan de voet te houden. Guruzeta is nu in balbezit. Coporan verovert de bal door een tackle van achteren. Coporan draait met de bal, schiet en ... Fabbri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S H A R K S - Błękitni Lubno 0:5

61e minuut.
Klungelig pakt Vilche de bal. Vilche speelt de bal door. Wrocki speelt de bal door. Dupré rent richting de bal. Dupré draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Rupp bokst de bal weg.

62e minuut.
Fräßdorf zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Spurna rent richting de bal. Spurna geeft een hoge lob. Dupré is nu in balbezit. Dupré haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Staudt passt de bal in één keer door. Inworp. Spurna met een snelle inworp. Kocisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocisz geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Vilche passt de bal in één keer door. Kocisz is nu in balbezit. Kocisz passt de bal met de wreef. Dupré heeft problemen om de bal te vangen. Dupré schiet op doel. Rupp verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Vega rent richting de bal. Vega probeert naar een medespeler te passen. Coporan bereikt de bal nog maar net als eerste. Coporan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
S H A R K S - Błękitni Lubno 0:6

89e minuut.
Fräßdorf met een sublieme pass. Guruzeta is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Coporan. Coporan krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S H A R K S 57%, Błękitni Lubno 43%.
S H A R K S - Błękitni Lubno 0:6