Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS Żychlin LKS Maćkówka
352 Tactiek 11
46% Balbezit 54%
69% Spel op eigen helft 31%
4 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
42.7 gemiddelde waardering 57.9
good Schieten formidable
average Passen very good
adequate Verdedigen adequate


4e minuut.
Mularczyk rent richting de bal. Costa verovert de bal door een tackle van achteren. Costa passt de bal zonder na te denken. Lezama is nu in balbezit. Lezama haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Tejchert met een sublieme pass. Valles is nu in balbezit. Bonanno heeft problemen om de bal te vangen. Bonanno haalt uit met een fantastische trap. Tejchert werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Żychlin - LKS Maćkówka 0:1

12e minuut.
Petru geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Villaescusa met de inworp. Bonanno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonanno draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Jagodzki is nu in balbezit. Jagodzki geeft een hoge lob. Jiménez Monteagudo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lezama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lezama draait met de bal, schiet en ... Tejchert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Damazio is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wodarz. Damazio is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Weiher zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Damazio springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MKS Żychlin - LKS Maćkówka 1:1

19e minuut.
Villaescusa verovert de bal door een tackle van achteren. Villaescusa passt de bal met de wreef. Bonanno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonanno schiet op doel. Tejchert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Żychlin - LKS Maćkówka 1:2

23e minuut.
Doeltrap. Tejchert trapt de bal weg van het doel. Jiménez Monteagudo kopt de bal weg. Lezama is nu in balbezit. Lezama draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Żychlin - LKS Maćkówka 1:3

26e minuut.
Villaescusa heeft problemen om de bal te vangen. Villaescusa passt de bal zonder na te denken. Bonanno is nu in balbezit. Bonanno schiet op doel. Tejchert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Żychlin - LKS Maćkówka 1:4

28e minuut.
Dowbór bereikt de bal nog maar net als eerste. Villaescusa rent richting de bal. Villaescusa passt de bal in één keer door. Bonanno rent richting de bal. Bonanno haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jagodzki kopt de bal weg. Bonanno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonanno haalt uit met een fantastische trap. Tejchert bokst de bal weg. Jagodzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Jagodzki geeft een lange en hoge pass. Costa speelt de bal door. Lezama bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezama haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Jagodzki verovert de bal door een tackle van achteren. Jagodzki geeft de bal voor. Valles kopt de bal weg. Bonanno is nu in balbezit. Bonanno haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Costa geeft een lange en hoge pass. Jagodzki kopt de bal weg. Bădoiu is nu in balbezit. Bădoiu geeft de bal voor. Janiak maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Sierny raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bonilha komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Żychlin 73%, LKS Maćkówka 27%.
MKS Żychlin - LKS Maćkówka 1:4

46e minuut.
Lezama passt de bal in één keer door. Bonanno rent richting de bal. Bonanno passt de bal met de wreef. Lezama bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezama schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Costa passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Jiménez Monteagudo de bal. Jiménez Monteagudo probeert naar een medespeler te passen. Bonanno rent richting de bal. Bonanno draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Dowbór is nu in balbezit. Bonanno onderschept slim de pass. Bonanno speelt de bal door. Lezama is nu in balbezit. Lezama draait met de bal, schiet en ... Tejchert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Dowbór geeft een hoge lob. Wodarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Damazio verovert de bal door een tackle van achteren. Damazio draait met de bal, schiet en ... Ielcean werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Żychlin - LKS Maćkówka 2:4

53e minuut.
Villaescusa probeert naar een medespeler te passen. Valles rent richting de bal. Valles speelt de bal door. Bonanno is nu in balbezit. Bonanno draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Lezama passt de bal met de wreef. Petru rent richting de bal. Bonanno verovert de bal door een tackle van achteren. Bonanno haalt uit met een fantastische trap. Tejchert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Żychlin - LKS Maćkówka 2:5

64e minuut.
Lezama is nu in balbezit. Lezama passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bonanno de bal. Bonanno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Żychlin - LKS Maćkówka 2:6

69e minuut.
Villaescusa met een snelle inworp. Valles geeft de bal voor. Bonanno is nu in balbezit. Bonanno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Żychlin - LKS Maćkówka 2:7

73e minuut.
Costa onderschept slim de pass. Costa met een sublieme pass. Villaescusa met een sublieme pass. Lezama rent richting de bal. Lezama schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Jiménez Monteagudo is nu in balbezit. Jiménez Monteagudo passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Lezama de bal. Lezama haalt uit met een fantastische trap. Tejchert maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

77e minuut.
Valles onderschept slim de pass. Valles geeft de bal voor. Daar is Petru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonanno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonanno haalt uit met een fantastische trap. Tejchert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Costa rent richting de bal. Costa speelt de bal door. Valles speelt de bal door. Bonanno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonanno draait met de bal, schiet en ... Tejchert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Costa passt de bal met de wreef. Lezama is nu in balbezit. Lezama schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Żychlin - LKS Maćkówka 2:8

90e minuut.
Daar is Bonanno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dowbór tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bonanno is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Valles met een snel genomen vrije trap. Lezama krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Żychlin 65%, LKS Maćkówka 35%.
MKS Żychlin - LKS Maćkówka 2:8