Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Viva la JUVE KS Łomianki
meczowa Tactiek inna
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
61.5 gemiddelde waardering 60
very good Schieten excellent
formidable Passen excellent
excellent Verdedigen very good


3e minuut.
Soini rent richting de bal. Brodnicki rent richting de bal. Brodnicki probeert naar een medespeler te passen. Gardocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardocki geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Kopaczewski geeft een lange en hoge pass. Korczak rent richting de bal. Korczak passt de bal in één keer door. Soini rent richting de bal. Soini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Kopaczewski geeft de bal voor. Gardocki heeft problemen om de bal te vangen. Kopaczewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gardocki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Brodnicki komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Korczak passt de bal zonder na te denken. Soini bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pawski. Soini is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mahé wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Daar is Kežman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cumerlotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cumerlotti met een sublieme pass. Kežman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kežman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Spel probeert naar een medespeler te passen. Korczak is nu in balbezit. Korczak probeert naar een medespeler te passen. Soini bereikt de bal nog maar net als eerste. Soini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
İnönü rent richting de bal. İnönü passt de bal met de wreef. Soini bereikt de bal nog maar net als eerste. Soini draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pawski de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viva la JUVE 50%, KS Łomianki 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Viva la JUVE - KS Łomianki 0:0

46e minuut.
Kwasiborski rent richting de bal. Kwasiborski geeft de bal voor. Števanja bereikt de bal nog maar net als eerste. Števanja geeft een hoge lob. Soini springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Kežman onderschept slim de pass. Ratyński is nu in balbezit. Kežman rent richting de bal. Ratyński is nu in balbezit. Ratyński haalt uit met een fantastische trap. Wyczułkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

56e minuut.
Kwasiborski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kežman met de inworp. Ratyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratyński geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bergström probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Viva la JUVE - KS Łomianki 1:0

64e minuut.
Ratyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratyński passt de bal met de wreef. Gardocki met een sublieme pass. Bergström is nu in balbezit. Bergström haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Wyczułkowski met een harde bal richting middenveld. Cumerlotti bereikt de bal nog maar net als eerste. İnönü tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. İnönü krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Mahé probeert naar een medespeler te passen. İnönü is nu in balbezit. İnönü geeft een lange en hoge pass. Soini heeft problemen om de bal te vangen. Soini draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gawinecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Mahé is nu in balbezit. Mahé schiet op doel. Gawinecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Viva la JUVE - KS Łomianki 1:1

76e minuut.
Inworp. Gardocki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grosso bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergström verovert de bal door een tackle van achteren. Bergström geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Vurmaz is nu in balbezit. Wyczułkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vurmaz geeft een lange en hoge pass. Barbarski heeft problemen om de bal te vangen. İnönü bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Števanja passt de bal met de wreef. Barbarski verovert de bal door een tackle van achteren. İnönü rent richting de bal. İnönü schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Viva la JUVE - KS Łomianki 1:2

90e minuut.
Kežman rent richting de bal. Števanja maakt een afschuwelijke overtreding. Kežman raakt geblesseerd tijdens het duel. Brodnicki met een snel genomen vrije trap. Bergström krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viva la JUVE 52%, KS Łomianki 48%.
Viva la JUVE - KS Łomianki 1:2