Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:33
  • Competitiewedstrijd: Liga V.014
  • Stadion: Górnik FC Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 12116
Górnik FC NURT POTOK
523 Tactiek na awans
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
57.4 gemiddelde waardering 59.5
zeer goed Schieten uitstekend
solide Passen solide
formidabel Verdedigen formidabel


13e minuut.
Siadek rent richting de bal. Skuteczny verovert de bal door een tackle van achteren. Fesquet is nu in balbezit. Skuteczny onderschept slim de pass. Skuteczny draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Sobierajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobierajski speelt de bal door. Sauli speelt de bal door. Skuteczny rent richting de bal. Skuteczny draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Lăpădat geeft de bal voor. Bulanbay kopt de bal weg. Daar is Filozof, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skuteczny rent richting de bal. Skuteczny schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Năstase verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Comuzzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Năstase. Comuzzo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Burlacu komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Klungelig pakt Filozof de bal. Skuteczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Filozof verovert de bal door een tackle van achteren. Wellens verovert de bal door een tackle van achteren. Wellens schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Burlacu met een sublieme pass. Wadenbrandt is nu in balbezit. Wadenbrandt passt de bal in één keer door. Burlacu geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Murgu de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górnik FC 55%, NURT POTOK 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Górnik FC - NURT POTOK 0:0

46e minuut.
Sánchez Griñón verovert de bal door een tackle van achteren. Sánchez Griñón passt de bal met de wreef. Burlacu probeert naar een medespeler te passen. Comuzzo is nu in balbezit. Comuzzo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Burlacu passt de bal in één keer door. Sánchez Griñón rent richting de bal. Lăpădat begaat een overtreding. Sánchez Griñón is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ahmetaj komt bij de bal en schiet. Krynicki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Sánchez Griñón bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Griñón haalt uit met een fantastische trap. Krynicki bokst de bal weg.

49e minuut.
Sauli kopt de bal weg. Skuteczny rent richting de bal. Skuteczny passt de bal met de wreef. Wellens is nu in balbezit. Wellens schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Berrettoni geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bulanbay zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wellens rent richting de bal. Wellens haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Siadek passt de bal met de wreef. Burlacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlacu probeert naar een medespeler te passen. Sánchez Griñón rent richting de bal. Sánchez Griñón haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Lăpădat passt de bal met de wreef. Siadek is nu in balbezit. Wellens verovert de bal door een tackle van achteren. Skuteczny rent richting de bal. Skuteczny draait met de bal, schiet en ... Jachymczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik FC - NURT POTOK 0:1

69e minuut.
Sauli onderschept slim de pass. Sauli probeert naar een medespeler te passen. Skuteczny heeft problemen om de bal te vangen. Skuteczny schiet op doel. Jachymczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik FC - NURT POTOK 0:2

73e minuut.
Năstase geeft een hoge lob. Siadek kopt de bal weg. Burlacu speelt de bal door. Sánchez Griñón is nu in balbezit. Sánchez Griñón haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Robaina rent richting de bal. Sánchez Griñón onderschept slim de pass. Sánchez Griñón haalt uit met een fantastische trap. Krynicki bokst de bal weg.

80e minuut.
Daar is Sánchez Griñón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Robaina rent richting de bal. Robaina geeft een hoge lob. Skuteczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Skuteczny draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Visconde de Taunay geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sauli met een snelle inworp. Skuteczny is nu in balbezit. Skuteczny geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Filozof, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wellens is nu in balbezit. Wellens draait met de bal, schiet en ... Jachymczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik FC - NURT POTOK 0:3

90e minuut.
Bulanbay geeft een lange en hoge pass. Sauli geeft een lange en hoge pass. Skuteczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Skuteczny haalt uit met een fantastische trap. Jachymczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik FC - NURT POTOK 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górnik FC 42%, NURT POTOK 58%.
Górnik FC - NURT POTOK 0:4