Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Maćkówka Błękitni Lubno
11 Tactiek szwagry
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
56.6 gemiddelde waardering 58.1
very good Schieten formidable
very good Passen solid
adequate Verdedigen very good


6e minuut.
Edelman geeft een lange en hoge pass. Valles probeert naar een medespeler te passen. Jiménez Monteagudo probeert naar een medespeler te passen. Lezama rent richting de bal. Lezama haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Adu rent richting de bal. Villaescusa onderschept slim de pass. Villaescusa speelt de bal door. Jiménez Monteagudo rent richting de bal. Jiménez Monteagudo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grzywa met de inworp. Adu rent richting de bal. Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Braspenninckx passt de bal met de wreef. Pipoca rent richting de bal. Pipoca passt de bal met de wreef. Vega is nu in balbezit. Vega schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Grzywa is nu in balbezit. Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Pikkur legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vega is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vega neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ielcean kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Sztramko probeert naar een medespeler te passen. Pekról is nu in balbezit. Grzywa onderschept slim de pass. Vega is nu in balbezit. Vega draait met de bal, schiet en ... Ielcean verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Southgate onderschept slim de pass. Southgate geeft de bal voor. Bonanno kopt de bal weg. Lezama rent richting de bal. Lezama schiet op doel. Rupp verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Valles geeft een hoge lob. Adu kopt de bal weg. Villaescusa met een sublieme pass. Bonanno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonanno schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Daar is Adu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adu passt de bal in één keer door. Vega is nu in balbezit. Vega haalt uit met een fantastische trap. Pikkur probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Maćkówka - Błękitni Lubno 0:1

41e minuut.
Villaescusa probeert naar een medespeler te passen. Bonanno is nu in balbezit. Adu begaat een overtreding. Adu krijgt een gele kaart. Bonanno is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Villaescusa komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Grzywa bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldazabal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega is nu in balbezit. Vega draait met de bal, schiet en ... Ielcean probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Maćkówka - Błękitni Lubno 0:2

44e minuut.
Adu is nu in balbezit. Adu passt de bal in één keer door. Daar is Grzywa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzywa draait met de bal, schiet en ... Pekról probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Maćkówka 57%, Błękitni Lubno 43%.
LKS Maćkówka - Błękitni Lubno 0:2

49e minuut.
Pipoca rent richting de bal. Pipoca met een sublieme pass. Grzywa bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzywa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Maćkówka - Błękitni Lubno 0:3

61e minuut.
Grzywa is nu in balbezit. Valles begaat een overtreding. Grzywa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vega zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Grzywa bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzywa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wodarz heeft problemen om de bal te vangen. Grzywa rent richting de bal. Grzywa haalt uit met een fantastische trap. Ielcean bokst de bal weg.

70e minuut.
Southgate is nu in balbezit. Vega onderschept slim de pass. Pikkur rent richting de bal. Vega onderschept slim de pass. Vega draait met de bal, schiet en ... Ielcean verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Muszyński komt het veld opgelopen. Jiménez Monteagudo met de inworp. Southgate rent richting de bal. Southgate geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Grzywa probeert naar een medespeler te passen. Pipoca heeft problemen om de bal te vangen. Pipoca passt de bal in één keer door. Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega schiet op doel. Ielcean verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Pekról rent richting de bal. Grzywa verovert de bal door een tackle van achteren. Vega is nu in balbezit. Vega draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Maćkówka - Błękitni Lubno 0:4

81e minuut.
Ielcean speelt de bal door. Braspenninckx kopt de bal weg. Wodarz heeft problemen om de bal te vangen. Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega draait met de bal, schiet en ... Ielcean kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Valles is nu in balbezit. Valles passt de bal met de wreef. Lezama bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezama draait met de bal, schiet en ... Rupp werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Maćkówka 51%, Błękitni Lubno 49%.
LKS Maćkówka - Błękitni Lubno 0:4