Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS Żychlin S H A R K S
352 Tactiek 5212
48% Balbezit 52%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.1 gemiddelde waardering 51.9
goed Schieten uitstekend
redelijk Passen solide
redelijk Verdedigen redelijk


4e minuut.
Fräßdorf speelt de bal door. Niwiński is nu in balbezit. Niwiński speelt de bal door. Daar is Dupré, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dupré haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Żychlin - S H A R K S 0:1

8e minuut.
Kocisz passt de bal met de wreef. Vilche is nu in balbezit. Vilche met een sublieme pass. Dupré bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupré schiet op doel. Tejchert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Vilche passt de bal in één keer door. Dupré rent richting de bal. Dupré geeft een hoge lob. Niwiński is nu in balbezit. Niwiński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Petru geeft een lange en hoge pass. Inworp. Vilche met een snelle inworp. Dupré rent richting de bal. Dupré schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Weiher speelt de bal door. Mularczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mularczyk speelt de bal door. Damazio bereikt de bal nog maar net als eerste. Damazio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Mijić kopt de bal weg. Niwiński is nu in balbezit. Jagodzki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jagodzki krijgt een gele kaart. Niwiński raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Niwiński kan niet meer verder spelen. Spurna komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Walczyk passt de bal zonder na te denken. Vilche geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Walczyk de bal onder controle te krijgen. Dupré bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupré schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Żychlin 67%, S H A R K S 33%.
MKS Żychlin - S H A R K S 0:1

48e minuut.
Toti passt de bal in één keer door. Vilche bereikt de bal nog maar net als eerste. Walczyk met een sublieme pass. Dupré rent richting de bal. Dupré haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Mijić met een sublieme pass. Vilche bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilche met een sublieme pass. Dupré rent richting de bal. Dupré draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Kocisz passt de bal met de wreef. Vilche rent richting de bal. Vilche probeert naar een medespeler te passen. Dupré bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupré haalt uit met een fantastische trap. Tejchert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Tejchert speelt de bal door. Dowbór bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocisz onderschept slim de pass. Dupré is nu in balbezit. Dupré schiet op doel. Tejchert bokst de bal weg.

86e minuut.
Mijić passt de bal zonder na te denken. Walczyk is nu in balbezit. Walczyk geeft een hoge lob. Dupré rent richting de bal. Dupré schiet op doel. Tejchert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Kocisz met een sublieme pass. Vilche is nu in balbezit. Vilche passt de bal in één keer door. Dupré is nu in balbezit. Dupré schiet op doel. Tejchert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Żychlin 64%, S H A R K S 36%.
MKS Żychlin - S H A R K S 0:1