Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:37
  • Competitiewedstrijd: Liga V.014
  • Stadion: Potok Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 28464
ONP Radom Viva la JUVE
FullOFF2k24 Tactiek meczowa
54% Balbezit 46%
50% Spel op eigen helft 50%
18 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
62.3 gemiddelde waardering 63.1
uitstekend Schieten uitstekend
uitstekend Passen formidabel
uitstekend Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Lucero geeft de bal voor. Klungelig pakt Hevia Obras de bal. Bergström is nu in balbezit. Škorić is nu in balbezit. Škorić schiet op doel. Szwedo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Škorić is nu in balbezit. Škorić schiet op doel. Szwedo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ONP Radom - Viva la JUVE 0:1

9e minuut.
Magheru is nu in balbezit. Magheru passt de bal in één keer door. Machnacki is nu in balbezit. Machnacki schiet op doel. Gawinecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ONP Radom - Viva la JUVE 1:1

17e minuut.
Barrancos heeft problemen om de bal te vangen. Barrancos met een sublieme pass. Narea is nu in balbezit. Narea schiet op doel. Na een snelle pass probeert Machnacki de bal onder controle te krijgen. Gawinecki bokst de bal weg.

18e minuut.
Vinopal passt de bal in één keer door. Šabliavičius rent richting de bal. Šabliavičius geeft een hoge lob. Machnacki heeft problemen om de bal te vangen. Machnacki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ONP Radom - Viva la JUVE 2:1

20e minuut.
Jankowicz onderschept slim de pass. Minne verovert de bal door een tackle van achteren. Brodnicki is nu in balbezit. Minne verovert de bal door een tackle van achteren. Minne schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jankowicz met een snelle inworp. Gardocki geeft de bal voor. Škorić maakt een snoekduik en kopt de bal. Szwedo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ONP Radom - Viva la JUVE 2:2

27e minuut.
Pawski rent richting de bal. Pawski geeft een lange en hoge pass. Bergström rent richting de bal. Škorić bereikt de bal nog maar net als eerste. Škorić draait met de bal, schiet en ... Szwedo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
ONP Radom - Viva la JUVE 2:3

30e minuut.
Vinopal rent richting de bal. Brodnicki onderschept slim de pass. Brodnicki passt de bal in één keer door. Bergström bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergström draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Barrancos met een sublieme pass. Vinopal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinopal passt de bal in één keer door. Machnacki is nu in balbezit. Machnacki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Barrancos kopt de bal weg. Foletto heeft problemen om de bal te vangen. Machnacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Machnacki schiet op doel. Gawinecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ONP Radom - Viva la JUVE 3:3

39e minuut.
Vinopal passt de bal in één keer door. Šabliavičius rent richting de bal. Šabliavičius passt de bal in één keer door. Machnacki is nu in balbezit. Machnacki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Kežman passt de bal in één keer door. Gardocki is nu in balbezit. Gardocki geeft een lange en hoge pass. Škorić bereikt de bal nog maar net als eerste. Škorić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ONP Radom 45%, Viva la JUVE 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ONP Radom - Viva la JUVE 3:3

47e minuut.
Machnacki heeft problemen om de bal te vangen. Foletto is nu in balbezit. Machnacki maakt een afschuwelijke overtreding. Machnacki krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Brodnicki heeft problemen om de bal te vangen. Minne rent richting de bal. Met opzet legt Bergström zijn tegenspeler op de grond. Bergström krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Vinopal raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Çapraz komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Szwedo met een sublieme pass. Jankowicz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Magheru. Jankowicz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

55e minuut.
Netolický passt de bal zonder na te denken. Šabliavičius speelt de bal door. Barrancos speelt de bal door. Machnacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Machnacki schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Barrancos geeft een lange en hoge pass. Pawski is nu in balbezit. Magheru verovert de bal door een tackle van achteren. Machnacki rent richting de bal. Machnacki draait met de bal, schiet en ... Gawinecki bokst de bal weg.

61e minuut.
Hevia Obras geeft een hoge lob. Barrancos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrancos probeert naar een medespeler te passen. Machnacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Machnacki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Kežman geeft een lange en hoge pass. Minne onderschept slim de pass. Gardocki is nu in balbezit. Gardocki geeft een hoge lob. Škorić springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Çapraz bereikt de bal nog maar net als eerste. Çapraz probeert naar een medespeler te passen. Barrancos rent richting de bal. Barrancos geeft een lange en hoge pass. Machnacki springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Barrancos kopt de bal weg. Šabliavičius met een sublieme pass. Barrancos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrancos geeft een lange en hoge pass. Machnacki springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Nuzhniy probeert naar een medespeler te passen. Barrancos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrancos geeft een hoge lob. Machnacki is nu in balbezit. Machnacki draait met de bal, schiet en ... Gawinecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Narea is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
ONP Radom - Viva la JUVE 4:3

88e minuut.
Gardocki is nu in balbezit. Gardocki speelt de bal door. Bergström rent richting de bal. Bergström schiet op doel. Szwedo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ONP Radom - Viva la JUVE 4:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ONP Radom 55%, Viva la JUVE 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ONP Radom - Viva la JUVE 4:4