Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TIGER TYCHY 71 Górnik FC
Attack Tactiek 523
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
19 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
63.6 gemiddelde waardering 49.7
formidabel Schieten solide
zeer goed Passen goed
uitstekend Verdedigen formidabel


2e minuut.
Wieża is nu in balbezit. Wieża passt de bal zonder na te denken. Tenu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenu draait met de bal, schiet en ... Jachymczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
TIGER TYCHY 71 - Górnik FC 1:0

8e minuut.
Piškot rent richting de bal. Piškot geeft een hoge lob. Tenu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TIGER TYCHY 71 - Górnik FC 2:0

22e minuut.
Minh Ngọc speelt de bal door. Reyes met een sublieme pass. Wieża speelt de bal door. Tenu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Tenu passt de bal in één keer door. Wieża bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieża probeert naar een medespeler te passen. Tenu is nu in balbezit. Tenu draait met de bal, schiet en ... Jachymczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TIGER TYCHY 71 - Górnik FC 3:0

26e minuut.
Sánchez Griñón komt het veld opgelopen. Cerić komt het veld opgelopen. Visconde de Taunay komt het veld opgelopen. Berrettoni komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Królicki onderschept slim de pass. Thế Phúc onderschept slim de pass. Thế Phúc passt de bal met de wreef. Piškot bereikt de bal nog maar net als eerste. Piškot schiet op doel. Jachymczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Siadek geeft een hoge lob. Thế Phúc probeert de bal aan de voet te houden. Gawli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawli geeft een lange en hoge pass. Tenu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Piškot controleert de bal met de borst. Gawli is nu in balbezit. Gawli geeft een lange en hoge pass. Tenu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TIGER TYCHY 71 - Górnik FC 4:0

40e minuut.
Ahmetaj probeert naar een medespeler te passen. Cerić is nu in balbezit. Cerić passt de bal met de wreef. Sánchez Griñón is nu in balbezit. Sánchez Griñón schiet op doel. Barbulov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Minh Ngọc rent richting de bal. Cerić onderschept slim de pass. Cerić geeft de bal voor. Sánchez Griñón bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Griñón schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TIGER TYCHY 71 35%, Górnik FC 65%.
TIGER TYCHY 71 - Górnik FC 4:0

46e minuut.
Inworp. Wadenbrandt met de inworp. Minh Ngọc rent richting de bal. Sánchez Griñón verovert de bal door een tackle van achteren. Sánchez Griñón schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Minh Ngọc met een sublieme pass. Thế Phúc is nu in balbezit. Thế Phúc passt de bal met de wreef. Piškot rent richting de bal. Piškot schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Tenu rent richting de bal. Królicki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tenu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Reyes zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tenu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TIGER TYCHY 71 - Górnik FC 5:0

57e minuut.
Elliott rent richting de bal. Mircea onderschept slim de pass. Mircea probeert naar een medespeler te passen. Sánchez Griñón is nu in balbezit. Sánchez Griñón haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Wieża bereikt de bal nog maar net als eerste. Berrettoni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wieża is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bernabéu komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Wadenbrandt onderschept slim de pass. Wadenbrandt geeft een lange en hoge pass. Sánchez Griñón kopt de bal weg. Cerić is nu in balbezit. Cerić haalt uit met een fantastische trap. Barbulov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Elliott de bal. Cerić bereikt de bal nog maar net als eerste. Elliott is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Doeltrap. Queimado komt het veld opgelopen. Zelaya komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Tenu is nu in balbezit. Fesquet legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tenu raakt geblesseerd tijdens het duel. Piškot neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Jachymczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TIGER TYCHY 71 - Górnik FC 6:0

77e minuut.
Berrettoni met een snelle inworp. Ahmetaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahmetaj geeft een hoge lob. Sánchez Griñón bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Griñón schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Wieża speelt de bal door. Tenu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenu met een sublieme pass. Piškot is nu in balbezit. Piškot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TIGER TYCHY 71 - Górnik FC 7:0

85e minuut.
Zelaya onderschept slim de pass. Zelaya met een sublieme pass. Bernabéu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernabéu geeft de bal voor. Tenu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TIGER TYCHY 71 - Górnik FC 8:0

88e minuut.
Cerić met een sublieme pass. Mircea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mircea passt de bal zonder na te denken. Sánchez Griñón is nu in balbezit. Sánchez Griñón draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Thế Phúc met een sublieme pass. Daar is Piškot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piškot passt de bal met de wreef. Tenu is nu in balbezit. Tenu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TIGER TYCHY 71 42%, Górnik FC 58%.
TIGER TYCHY 71 - Górnik FC 8:0