Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
S H A R K S LKS Maćkówka
5212 Tactiek 11
42% Balbezit 58%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.5 gemiddelde waardering 58.3
solide Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
goed Verdedigen redelijk


2e minuut.
Kocisz heeft problemen om de bal te vangen. Lezama is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kocisz. Kocisz krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Aldazabal geeft een lange en hoge pass. Bonanno is nu in balbezit. Bonanno speelt de bal door. Valles bereikt de bal nog maar net als eerste. Valles haalt uit met een fantastische trap. Fabbri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Fräßdorf geeft een hoge lob. Inworp. Villaescusa met de inworp. Bonanno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonanno schiet op doel. Fabbri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Kocisz geeft een hoge lob. Vilche rent richting de bal. Vilche passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Dupré de bal. Dupré draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Jiménez Monteagudo passt de bal zonder na te denken. Valles speelt de bal door. Southgate met een sublieme pass. Villaescusa rent richting de bal. Villaescusa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Vilche bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Vilche de bal. Vilche passt de bal in één keer door. Dupré is nu in balbezit. Dupré draait met de bal, schiet en ... Ielcean verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S H A R K S 49%, LKS Maćkówka 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
S H A R K S - LKS Maćkówka 0:0

46e minuut.
Kołodziejczak komt het veld opgelopen. Spurna komt het veld opgelopen. Guruzeta komt het veld opgelopen. Sidorczuk komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Klungelig pakt Villaescusa de bal. Villaescusa speelt de bal door. Jiménez Monteagudo speelt de bal door. Lezama bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezama haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Lezama rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jiménez Monteagudo zal de hoekschop nemen. Villaescusa controleert de bal met de borst. Villaescusa geeft een hoge lob. Sidorczuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lezama rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S H A R K S - LKS Maćkówka 0:1

50e minuut.
Jiménez Monteagudo met een sublieme pass. Valles rent richting de bal. Valles speelt de bal door. Klungelig pakt Bonanno de bal. Bonanno schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Doeltrap. Santasaari komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Villaescusa met een sublieme pass. Southgate met een sublieme pass. Bonanno is nu in balbezit. Bonanno draait met de bal, schiet en ... Sidorczuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S H A R K S - LKS Maćkówka 0:2

62e minuut.
Southgate probeert naar een medespeler te passen. Jiménez Monteagudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez Monteagudo passt de bal met de wreef. Lezama rent richting de bal. Lezama schiet op doel. Sidorczuk bokst de bal weg.

63e minuut.
Bonanno probeert de bal aan de voet te houden. Villaescusa is nu in balbezit. Villaescusa geeft een lange en hoge pass. Lezama springt en kopt de bal. Sidorczuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S H A R K S - LKS Maćkówka 0:3

68e minuut.
Kołodziejczak geeft een lange en hoge pass. Mijić is nu in balbezit. Mijić passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Niwiński de bal. Niwiński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Ielcean trapt de bal weg. Jiménez Monteagudo kopt de bal weg. Lezama is nu in balbezit. Lezama draait met de bal, schiet en ... Sidorczuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S H A R K S - LKS Maćkówka 0:4

77e minuut.
Valles passt de bal in één keer door. Daar is Villaescusa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villaescusa probeert naar een medespeler te passen. Lezama rent richting de bal. Lezama draait met de bal, schiet en ... Sidorczuk bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jiménez Monteagudo zal de hoekschop nemen. Lezama maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal. Guruzeta heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
S H A R K S - LKS Maćkówka 0:5

81e minuut.
Mijić is nu in balbezit. Mijić geeft de bal voor. Pekról probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Niwiński rent richting de bal. Niwiński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Jiménez Monteagudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez Monteagudo passt de bal zonder na te denken. Valles met een sublieme pass. Lezama bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezama haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S H A R K S 48%, LKS Maćkówka 52%.
S H A R K S - LKS Maćkówka 0:5