Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Błękitni Lubno MKS Żychlin
szwagry Tactiek 352
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
27 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.7 gemiddelde waardering 46.1
formidabel Schieten solide
solide Passen redelijk
zeer goed Verdedigen goed


9e minuut.
Muszyński probeert naar een medespeler te passen. Weiher met een sublieme pass. Walczyk heeft problemen om de bal te vangen. Vega onderschept slim de pass. Vega schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Walczyk geeft een lange en hoge pass. Bădoiu speelt de bal door. Daar is Jagodzki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coporan rent richting de bal. Coporan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Coporan bereikt de bal nog maar net als eerste. Coporan haalt uit met een fantastische trap. Tejchert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Lubno - MKS Żychlin 1:0

16e minuut.
Dowbór geeft een hoge lob. Braspenninckx kopt de bal weg. Daar is Weiher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vega rent richting de bal. Vega haalt uit met een fantastische trap. Tejchert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Staudt geeft de bal voor. Coporan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Coporan rent richting de bal. Coporan draait met de bal, schiet en ... Tejchert bokst de bal weg. Weiher heeft problemen om de bal te vangen. Coporan bereikt de bal nog maar net als eerste. Coporan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Lubno - MKS Żychlin 2:0

24e minuut.
Grzywa onderschept slim de pass. Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega probeert naar een medespeler te passen. Daar is Coporan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coporan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Jagodzki de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Inworp. Braspenninckx met een snelle inworp. Grzywa is nu in balbezit. Grzywa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Bădoiu geeft een lange en hoge pass. bin Ahmad Rosdi kopt de bal weg. Klungelig pakt Adu de bal. Damazio bereikt de bal nog maar net als eerste. Damazio schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega passt de bal zonder na te denken. Coporan is nu in balbezit. Coporan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Lubno - MKS Żychlin 3:0

42e minuut.
Grzywa is nu in balbezit. Grzywa passt de bal in één keer door. Vega rent richting de bal. Vega draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Lubno - MKS Żychlin 4:0

45e minuut.
Bădoiu met een sublieme pass. Mularczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mularczyk passt de bal zonder na te denken. Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Błękitni Lubno 41%, MKS Żychlin 59%.
Błękitni Lubno - MKS Żychlin 4:0

46e minuut.
Pipoca komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Adu met een sublieme pass. Vega is nu in balbezit. Vega passt de bal met de wreef. Coporan rent richting de bal. Coporan draait met de bal, schiet en ... Tejchert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Lubno - MKS Żychlin 5:0

51e minuut.
Weiher passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Adu met een snelle inworp. Coporan is nu in balbezit. Coporan haalt uit met een fantastische trap. Tejchert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vega is nu in balbezit. Vega schiet op doel. Tejchert werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Lubno - MKS Żychlin 6:0

60e minuut.
Grzywa is nu in balbezit. Grzywa passt de bal in één keer door. Coporan is nu in balbezit. Coporan schiet op doel. Tejchert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Lubno - MKS Żychlin 7:0

62e minuut.
Grzywa speelt de bal door. Vega rent richting de bal. Vega probeert naar een medespeler te passen. Coporan is nu in balbezit. Coporan schiet op doel. Tejchert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Inworp. Grzywa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vega is nu in balbezit. Vega draait met de bal, schiet en ... Tejchert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Lubno - MKS Żychlin 8:0

71e minuut.
Janiak schiet op doel. Colpacov met een sublieme pass. Grzywa is nu in balbezit. Vega rent richting de bal. Vega haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Błękitni Lubno - MKS Żychlin 9:0

73e minuut.
Neuman is nu in balbezit. Vega onderschept slim de pass. Vega passt de bal zonder na te denken. Coporan bereikt de bal nog maar net als eerste. Coporan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Bădoiu passt de bal met de wreef. Weiher probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grzywa is nu in balbezit. Vega rent richting de bal. Vega haalt uit met een fantastische trap. Tejchert bokst de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schóber komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Dowbór bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega onderschept slim de pass. Vega geeft de bal voor. Coporan heeft problemen om de bal te vangen. Coporan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Tejchert speelt de bal door. Schóber probeert naar een medespeler te passen. Grzywa is nu in balbezit. Grzywa passt de bal met de wreef. Vega bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Schóber rent richting de bal. Schóber geeft een lange en hoge pass. Coporan kopt de bal weg. Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega haalt uit met een fantastische trap. Tejchert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Błękitni Lubno 34%, MKS Żychlin 66%.
Błękitni Lubno - MKS Żychlin 9:0