Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TIGER TYCHY 71 KS Łomianki
Attack Tactiek inna
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
12 Doelpogingen 12
6 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
63.9 gemiddelde waardering 61.2
excellent Schieten excellent
very good Passen excellent
formidable Verdedigen excellent


3e minuut.
Thế Phúc bereikt de bal nog maar net als eerste. Thế Phúc met een sublieme pass. Wieża is nu in balbezit. Wieża geeft een hoge lob. Tenu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Mahé onderschept slim de pass. Mahé probeert naar een medespeler te passen. Soini is nu in balbezit. Soini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TIGER TYCHY 71 - KS Łomianki 0:1

10e minuut.
Daar is İnönü, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mahé rent richting de bal. Mahé probeert naar een medespeler te passen. Soini is nu in balbezit. Soini schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
TIGER TYCHY 71 - KS Łomianki 0:2

13e minuut.
Kwasiborski rent richting de bal. Wieża onderschept slim de pass. Wieża geeft een lange en hoge pass. Piškot rent richting de bal. Piškot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TIGER TYCHY 71 - KS Łomianki 1:2

27e minuut.
Gawli geeft een lange en hoge pass. Piškot controleert de bal met de borst. Thế Phúc is nu in balbezit. Thế Phúc geeft een lange en hoge pass. Tenu krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Gawli geeft een hoge lob. Thế Phúc kopt de bal weg. Vurmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenu verovert de bal door een tackle van achteren. Tenu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TIGER TYCHY 71 - KS Łomianki 2:2

32e minuut.
Kopaczewski speelt de bal door. Wiggers probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Soini verovert de bal door een tackle van achteren. Soini schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Wieża is nu in balbezit. Wieża speelt de bal door. Daar is Tenu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tenu draait met de bal, schiet en ... Wyczułkowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Krępacz geeft een lange en hoge pass. Piškot rent richting de bal. Piškot passt de bal met de wreef. Gawli rent richting de bal. Gawli geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tenu rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TIGER TYCHY 71 - KS Łomianki 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TIGER TYCHY 71 56%, KS Łomianki 44%.
TIGER TYCHY 71 - KS Łomianki 3:2

48e minuut.
Soini speelt de bal door. Števanja rent richting de bal. Števanja probeert naar een medespeler te passen. İnönü bereikt de bal nog maar net als eerste. İnönü haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Wieża passt de bal in één keer door. Thế Phúc geeft de bal voor. Daar is Kopaczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piškot verovert de bal door een tackle van achteren. Piškot draait met de bal, schiet en ... Wyczułkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Korczak passt de bal in één keer door. Soini rent richting de bal. Reyes legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Reyes krijgt een gele kaart. Soini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Soini neemt de penalty, wat een uithaal! Barbulov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Soini is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TIGER TYCHY 71 - KS Łomianki 3:3

68e minuut.
Reyes is nu in balbezit. Reyes geeft een lange en hoge pass. Tenu kopt de bal weg. Wieża probeert de bal met de borst te controleren. Wieża geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Piškot is nu in balbezit. Piškot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TIGER TYCHY 71 - KS Łomianki 4:3

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Queimado komt het veld opgelopen. Zelaya komt het veld opgelopen. Bernabéu komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Thế Phúc probeert naar een medespeler te passen. Števanja rent richting de bal. Števanja passt de bal zonder na te denken. İnönü rent richting de bal. İnönü draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Korczak rent richting de bal. Korczak passt de bal met de wreef. Mahé speelt de bal door. Soini heeft problemen om de bal te vangen. Soini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Kwasiborski geeft een lange en hoge pass. Mahé is nu in balbezit. Zelaya maakt een afschuwelijke overtreding. Zelaya krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TIGER TYCHY 71 55%, KS Łomianki 45%.
TIGER TYCHY 71 - KS Łomianki 4:3