Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Viva la JUVE Błękitni Lubno
meczowa Tactiek szwagry
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
62.8 gemiddelde waardering 61.5
uitstekend Schieten formidabel
formidabel Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


11e minuut.
Grzywa passt de bal zonder na te denken. Pawski is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Grzywa geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vega maakt een snoekduik en kopt de bal. Gawinecki bokst de bal weg.

22e minuut.
Masse met een sublieme pass. Grzywa rent richting de bal. Grzywa met een sublieme pass. Coporan rent richting de bal. Coporan schiet op doel. Gawinecki bokst de bal weg.

25e minuut.
Škorić passt de bal in één keer door. Bergström rent richting de bal. Adu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Adu krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Adu passt de bal met de wreef. Brodnicki speelt de bal door. Gardocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardocki geeft de bal voor. Škorić krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Masse met de inworp. Grzywa is nu in balbezit. Grzywa geeft een lange en hoge pass. Vega is nu in balbezit. Vega draait met de bal, schiet en ... Gawinecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viva la JUVE 48%, Błękitni Lubno 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Viva la JUVE - Błękitni Lubno 0:0

51e minuut.
Masse speelt de bal door. Klungelig pakt Grzywa de bal. Lucero rent richting de bal. Grzywa verovert de bal door een tackle van achteren. Grzywa haalt uit met een fantastische trap. Gawinecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Grzywa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucero probeert naar een medespeler te passen. Foletto rent richting de bal. Vega onderschept slim de pass. Vega schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vega rent richting de bal. Vega haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Viva la JUVE - Błękitni Lubno 0:1

65e minuut.
Edelman is nu in balbezit. Edelman geeft een lange en hoge pass. Coporan kopt de bal weg. Vega rent richting de bal. Vega draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Brodnicki speelt de bal door. Cumerlotti probeert naar een medespeler te passen. Staudt bereikt de bal nog maar net als eerste. Kežman verovert de bal door een tackle van achteren. Kežman haalt uit met een fantastische trap. Rupp kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Cumerlotti onderschept slim de pass. Cumerlotti passt de bal in één keer door. Sztramko is nu in balbezit. Škorić verovert de bal door een tackle van achteren. Škorić haalt uit met een fantastische trap. Rupp verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Lucero met de inworp. Cumerlotti is nu in balbezit. Cumerlotti met een sublieme pass. Daar is Gardocki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gardocki geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Škorić kopt de bal weg. Daar is Kežman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sztramko begaat een overtreding. Kežman raakt geblesseerd tijdens het duel. Brodnicki wilt de vrije trap nemen. Rupp verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gardocki is nu in balbezit. Gardocki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Viva la JUVE - Błękitni Lubno 1:1

79e minuut.
Brodnicki rent richting de bal. Brodnicki passt de bal zonder na te denken. Gardocki probeert naar een medespeler te passen. Škorić rent richting de bal. Škorić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
bin Ahmad Rosdi rent richting de bal. Gardocki verovert de bal door een tackle van achteren. Gardocki geeft de bal voor. Škorić krijgt zijn hoofd ertegen. Rupp maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viva la JUVE - Błękitni Lubno 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viva la JUVE 37%, Błękitni Lubno 63%.
Viva la JUVE - Błękitni Lubno 2:1