Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Maćkówka Slavica Wrocław
11 Tactiek labado
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
58.8 gemiddelde waardering 59.5
uitstekend Schieten uitmuntend
zeer goed Passen zeer goed
goed Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Arapoglou kopt de bal weg. Daar is Nehrkorn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valles bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezama bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezama draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Doeltrap. Rovito trapt de bal weg. Southgate kopt de bal weg. Bonanno kan de bal niet met de borst controleren. Bonanno schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Villaescusa is nu in balbezit. Villaescusa geeft de bal voor. Jiménez Monteagudo rent richting de bal. Lezama rent richting de bal. Lezama schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Aldazabal rent richting de bal. Arapoglou verovert de bal door een tackle van achteren. Arapoglou speelt de bal door. Fras is nu in balbezit. Fras draait met de bal, schiet en ... Ielcean verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Maćkówka - Slavica Wrocław 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Maćkówka 48%, Slavica Wrocław 52%.
LKS Maćkówka - Slavica Wrocław 0:1

47e minuut.
Bonanno heeft problemen om de bal te vangen. Bonanno met een sublieme pass. Lezama rent richting de bal. Valles is nu in balbezit. Valles schiet op doel. Rovito verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

48e minuut.
Sánchez is nu in balbezit. Sánchez geeft een hoge lob. Daar is Pekról, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fras is nu in balbezit. Fras haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Pikkur geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nehrkorn met een snelle inworp. El-Nahy geeft een lange en hoge pass. Fras krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
El-Nahy speelt de bal door. Daar is Arapoglou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arapoglou passt de bal in één keer door. Nehrkorn rent richting de bal. Nehrkorn geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Wodarz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nehrkorn met een snelle inworp. Arapoglou rent richting de bal. Arapoglou geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Villaescusa probeert naar een medespeler te passen. Bonanno rent richting de bal. Morgado begaat een overtreding. Morgado krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Valles passt de bal met de wreef. Villaescusa is nu in balbezit. Villaescusa passt de bal zonder na te denken. Bonanno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonanno draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Valles speelt de bal door. Villaescusa bereikt de bal nog maar net als eerste. Villaescusa met een sublieme pass. Bonanno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonanno schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Bonanno is nu in balbezit. Lăpuşte begaat een overtreding. Bonanno raakt geblesseerd tijdens het duel. Villaescusa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lezama springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Aldazabal bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldazabal geeft een lange en hoge pass. Bonanno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonanno schiet op doel. Rovito werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LKS Maćkówka - Slavica Wrocław 1:1

89e minuut.
Arapoglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Arapoglou speelt de bal door. Fras is nu in balbezit. Fras haalt uit met een fantastische trap. Ielcean werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Maćkówka - Slavica Wrocław 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Maćkówka 52%, Slavica Wrocław 48%.
LKS Maćkówka - Slavica Wrocław 1:2