Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Pipitungi Ząbkowskie Legiony ZL`11
xxxy Tactiek gwałt
44% Balbezit 56%
72% Spel op eigen helft 28%
3 Doelpogingen 22
7 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
58.5 gemiddelde waardering 67.5
solid Schieten excellent
solid Passen formidable
formidable Verdedigen outstanding


8e minuut.
Skup is nu in balbezit. Steels legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Skup is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Skup neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pipitungi - Ząbkowskie Legiony ZL`11 0:1

12e minuut.
Steels bereikt de bal nog maar net als eerste. Skup onderschept slim de pass. Vazquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Maszkiewicz rent richting de bal. Maszkiewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Inworp. Pfuetzenreuter zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Argüello bereikt de bal nog maar net als eerste. Argüello geeft de bal voor. Skup springt en kopt de bal. Guseinov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Skup onderschept slim de pass. Haktanır maakt een afschuwelijke overtreding. Skup raakt geblesseerd tijdens het duel. Argüello zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Maszkiewicz krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pipitungi 70%, Ząbkowskie Legiony ZL`11 30%.
FC Pipitungi - Ząbkowskie Legiony ZL`11 0:1

51e minuut.
Philiposyan kopt de bal weg. Argüello rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Haktanır. Argüello is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Argüello komt bij de bal en schiet. Guseinov bokst de bal weg. Skup rent richting de bal. Skup schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pipitungi - Ząbkowskie Legiony ZL`11 0:2

56e minuut.
Skup rent richting de bal. Steels is nu in balbezit. Skup onderschept slim de pass. Skup schiet op doel. Na een snelle pass probeert Maszkiewicz de bal onder controle te krijgen. Guseinov bokst de bal weg. Maszkiewicz is nu in balbezit. Maszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pipitungi - Ząbkowskie Legiony ZL`11 0:3

57e minuut.
Vazquez rent richting de bal. Vazquez geeft de bal voor. Skup rent richting de bal. Skup haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pipitungi - Ząbkowskie Legiony ZL`11 0:4

60e minuut.
Argüello geeft een hoge lob. Maszkiewicz is nu in balbezit. Steels onderschept slim de pass. Skup bereikt de bal nog maar net als eerste. Skup schiet op doel. Guseinov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Steels heeft problemen om de bal te vangen. Skup rent richting de bal. Steels legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Steels krijgt een gele kaart. Skup raakt geblesseerd tijdens het duel. Skup neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Philiposyan probeert naar een medespeler te passen. Raffaglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Raffaglio speelt de bal door. Iordãnescu rent richting de bal. Iordãnescu draait met de bal, schiet en ... Ocieczek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Argüello passt de bal met de wreef. Pfuetzenreuter is nu in balbezit. Pfuetzenreuter speelt de bal door. Maszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Maszkiewicz schiet op doel. Guseinov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

74e minuut.
Haktanır heeft problemen om de bal te vangen. Costes geeft een lange en hoge pass. Hanate rent richting de bal. Hanate draait met de bal, schiet en ... Ocieczek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pipitungi - Ząbkowskie Legiony ZL`11 1:4

90e minuut.
Pfuetzenreuter bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfuetzenreuter geeft de bal voor. Maszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Maszkiewicz schiet op doel. Guseinov probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pipitungi 73%, Ząbkowskie Legiony ZL`11 27%.
FC Pipitungi - Ząbkowskie Legiony ZL`11 1:4