Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Ursus Warszawa Zemborzyn Galacticos
2 Tactiek Moja 2 off
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
59.4 gemiddelde waardering 53.7
very good Schieten excellent
excellent Passen solid
very good Verdedigen good


2e minuut.
Rembisz rent richting de bal. Azim legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rembisz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rembisz legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Oliver probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ursus Warszawa - Zemborzyn Galacticos 0:1

3e minuut.
Ruzak verovert de bal door een tackle van achteren. Cambronero geeft een hoge lob. Kłos is nu in balbezit. Kłos schiet op doel. Oliver probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ursus Warszawa - Zemborzyn Galacticos 0:2

17e minuut.
Hašek met een sublieme pass. Cambronero is nu in balbezit. Cambronero passt de bal met de wreef. Kłos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłos haalt uit met een fantastische trap. Oliver probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Cambronero is nu in balbezit. Cambronero geeft een lange en hoge pass. Daar is Tellioğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kłos is nu in balbezit. Kłos draait met de bal, schiet en ... Oliver probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Azim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rembisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rembisz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Fay is nu in balbezit. Fay passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ruzak de bal. Grzechowiak onderschept slim de pass. Grzechowiak haalt uit met een fantastische trap. Denis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Bağ schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ursus Warszawa - Zemborzyn Galacticos 1:2

36e minuut.
Kłos rent richting de bal. Kłos passt de bal met de wreef. Rembisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rembisz draait met de bal, schiet en ... Oliver werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ursus Warszawa - Zemborzyn Galacticos 1:3

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Góngora komt het veld opgelopen. Dimitrescu komt het veld opgelopen. Muskietorz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ursus Warszawa 45%, Zemborzyn Galacticos 55%.
FC Ursus Warszawa - Zemborzyn Galacticos 1:3

51e minuut.
Fulconi passt de bal in één keer door. Kasimír bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasimír passt de bal met de wreef. Bağ rent richting de bal. Bağ draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Hašek met een sublieme pass. Kulas geeft een hoge lob. Kłos rent richting de bal. Kłos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Fulconi geeft een hoge lob. Dimitrescu kopt de bal weg. Brhel is nu in balbezit. Góngora verovert de bal door een tackle van achteren. Góngora schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Góngora bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartmann onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Muskietorz zal de hoekschop nemen. Dimitrescu maakt een snoekduik en kopt de bal. Denis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Na een snelle pass probeert Dimitrescu de bal onder controle te krijgen. Czerwiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerwiec geeft een lange en hoge pass. Kłos rent richting de bal. Kłos schiet op doel. Oliver probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Liszewski is nu in balbezit. Cambronero verovert de bal door een tackle van achteren. Cambronero draait met de bal, schiet en ... Oliver verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Cambronero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Hašek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hašek met een sublieme pass. Kłos is nu in balbezit. Kłos draait met de bal, schiet en ... Oliver probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ursus Warszawa - Zemborzyn Galacticos 1:4

89e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nawrocik met een harde bal richting middenveld. Cambronero kopt de bal weg. Kłos is nu in balbezit. Kłos draait met de bal, schiet en ... Oliver kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ursus Warszawa 41%, Zemborzyn Galacticos 59%.
FC Ursus Warszawa - Zemborzyn Galacticos 1:4