Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mati i Bati ABG Team
aa Tactiek soy
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
55.3 gemiddelde waardering 56.9
excellent Schieten very good
adequate Passen excellent
outstanding Verdedigen very good


2e minuut.
Świstak onderschept slim de pass. Świstak passt de bal in één keer door. Salem speelt de bal door. Tarrío bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarrío schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Torreti heeft problemen om de bal te vangen. Angulo verovert de bal door een tackle van achteren. Angulo speelt de bal door. Ciainicineţ heeft problemen om de bal te vangen. Ciainicineţ haalt uit met een fantastische trap. Felsztyński bokst de bal weg.

27e minuut.
Torreti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciainicineţ verovert de bal door een tackle van achteren. Ciainicineţ passt de bal in één keer door. Orpiszewski rent richting de bal. Orpiszewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Salem heeft problemen om de bal te vangen. Salem probeert naar een medespeler te passen. Tarrío bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarrío schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mati i Bati - ABG Team 0:1

43e minuut.
Ljuković met een sublieme pass. Daar is Salem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salem met een sublieme pass. Tarrío is nu in balbezit. Tarrío schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mati i Bati - ABG Team 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mati i Bati 51%, ABG Team 49%.
Mati i Bati - ABG Team 0:2

62e minuut.
Ciainicineţ is nu in balbezit. Świstak verovert de bal door een tackle van achteren. Orpiszewski is nu in balbezit. Orpiszewski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Duran de bal onder controle te krijgen. Felsztyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
McGahey probeert naar een medespeler te passen. Buzescu speelt de bal door. Rathnau is nu in balbezit. Orpiszewski rent richting de bal. Orpiszewski geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Noortgate neemt vlug de vrije trap. Duran heeft problemen om de bal te vangen. Orpiszewski is nu in balbezit. Orpiszewski schiet op doel. Felsztyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mati i Bati - ABG Team 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mati i Bati 48%, ABG Team 52%.
Mati i Bati - ABG Team 1:2