Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:36
  • Competitiewedstrijd: Liga V.015
  • Stadion: Silent Place
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 34054
Silent Sokker Team Izolator Boguchwała
4-4-7 Tactiek my new
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 1
48.9 gemiddelde waardering 59.3
redelijk Schieten uitstekend
goed Passen solide
solide Verdedigen zeer goed


12e minuut.
Rožanskas kopt de bal weg. Habas bereikt de bal nog maar net als eerste. Iuresean tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Iuresean krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Mokrejš rent richting de bal. Mokrejš geeft een lange en hoge pass. Kirkpatrick bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Bojanowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Habas met een sublieme pass. Chałaśkiewicz controleert de bal met de borst. Chałaśkiewicz geeft een hoge lob. Bojanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojanowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Bąbel is nu in balbezit. Iuresean verovert de bal door een tackle van achteren. Iuresean probeert naar een medespeler te passen. Chałaśkiewicz is nu in balbezit. Chałaśkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silent Sokker Team 66%, Izolator Boguchwała 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Silent Sokker Team - Izolator Boguchwała 0:0

49e minuut.
Połącarz speelt de bal door. Iuresean controleert de bal met de borst. Met opzet legt Bąbel zijn tegenspeler op de grond. Bąbel krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Habas is nu in balbezit. Habas met een sublieme pass. Bąbel rent richting de bal. Dydek is nu in balbezit. Dydek schiet op doel. Bogdan bokst de bal weg.

68e minuut.
Bąbel rent richting de bal. Brabham geeft een hoge lob. Bonetig is nu in balbezit. Mokrejš onderschept slim de pass. Mokrejš geeft de bal voor. Bogdan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Jachymczyk probeert naar een medespeler te passen. Bojanowski heeft problemen om de bal te vangen. Dydek speelt de bal door. Bąbel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bąbel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Bogdanowski rent richting de bal. Bogdanowski geeft een hoge lob. Inworp. Hocking zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grunde geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wingall rent richting de bal. Wingall draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Silent Sokker Team - Izolator Boguchwała 1:0

83e minuut.
Iuresean onderschept slim de pass. Iuresean met een sublieme pass. Brabham rent richting de bal. Bojanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Bojanowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Bąbel verovert de bal door een tackle van achteren. Habas rent richting de bal. Habas passt de bal in één keer door. Dydek is nu in balbezit. Dydek schiet op doel. Bogdan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ziadie kopt de bal weg. Daar is Brabham, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dydek geeft de bal voor. Kirkpatrick verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silent Sokker Team 52%, Izolator Boguchwała 48%.
Silent Sokker Team - Izolator Boguchwała 1:0