Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zielone Kalety Smutne Żaby
Attack Tactiek BWOAH
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
1 Doelpogingen 12
5 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.1 gemiddelde waardering 53.4
goed Schieten goed
solide Passen zeer goed
solide Verdedigen zeer goed


17e minuut.
Castellet met een sublieme pass. Pellizzoli is nu in balbezit. Mihăilescu maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Mihăilescu moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Mihăilescu schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

25e minuut.
Pellizzoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Durando tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pellizzoli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Przybyliński zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De Witte springt en kopt de bal. Nicolaescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Ghiugan verovert de bal door een tackle van achteren. Ghiugan geeft de bal voor. Kroczek heeft problemen om de bal te vangen. De Witte bereikt de bal nog maar net als eerste. De Witte schiet op doel. Nicolaescu bokst de bal weg.

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Riedewald met een snelle inworp. Bəşirli speelt de bal door. De Witte bereikt de bal nog maar net als eerste. De Witte draait met de bal, schiet en ... Nicolaescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Przybyliński met een sublieme pass. Bəşirli geeft de bal voor. Klungelig pakt Kroczek de bal. De Witte bereikt de bal nog maar net als eerste. De Witte schiet op doel. Nicolaescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pellizzoli kopt de bal weg. Nicolaescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Przybyliński probeert naar een medespeler te passen. Bəşirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bəşirli speelt de bal door. Pellizzoli is nu in balbezit. Pellizzoli draait met de bal, schiet en ... Nicolaescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zielone Kalety 64%, Smutne Żaby 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zielone Kalety - Smutne Żaby 0:0

70e minuut.
Brynkiewicz passt de bal zonder na te denken. Roberts is nu in balbezit. Przybyliński schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Przybyliński krijgt een gele kaart. Roberts is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Piffaretti komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Przybyliński heeft problemen om de bal te vangen. Przybyliński geeft een lange en hoge pass. Novaković heeft problemen om de bal te vangen. De Witte is nu in balbezit. De Witte schiet op doel. Nicolaescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zielone Kalety - Smutne Żaby 0:1

76e minuut.
Doeltrap. Lazarčík komt het veld opgelopen. Stordal komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Lisota geeft de bal voor. Yong-Soo speelt de bal door. Przybyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Balajcza verovert de bal door een tackle van achteren. Balajcza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zielone Kalety - Smutne Żaby 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zielone Kalety 53%, Smutne Żaby 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zielone Kalety - Smutne Żaby 1:1