Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zemborzyn Galacticos Ząbkowskie Legiony ZL`11
Moja 2 off Tactiek gwałt
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
59.8 gemiddelde waardering 59.9
excellent Schieten excellent
very good Passen excellent
very good Verdedigen formidable


2e minuut.
Vazquez verovert de bal door een tackle van achteren. Vazquez geeft een hoge lob. Maszkiewicz kopt de bal weg. Skup bereikt de bal nog maar net als eerste. Skup draait met de bal, schiet en ... Denis bokst de bal weg.

6e minuut.
Hašek met een sublieme pass. Kulas rent richting de bal. Pfuetzenreuter verovert de bal door een tackle van achteren. Pfuetzenreuter geeft een lange en hoge pass. Skup springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Pfuetzenreuter bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfuetzenreuter geeft een hoge lob. Skup kopt de bal weg. Maszkiewicz rent richting de bal. Maszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Maszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulas rent richting de bal. Pfuetzenreuter verovert de bal door een tackle van achteren. Pfuetzenreuter geeft de bal voor. Skup krijgt zijn hoofd ertegen. Denis bokst de bal weg.

11e minuut.
Ruzak geeft de bal voor. Skup probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mańk speelt de bal door. Skup rent richting de bal. Skup schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Argüello rent richting de bal. Argüello passt de bal met de wreef. Maszkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Maszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zemborzyn Galacticos - Ząbkowskie Legiony ZL`11 0:1

21e minuut.
Niwiński met een sublieme pass. Vazquez rent richting de bal. Vazquez geeft de bal voor. Skup maakt een snoekduik en kopt de bal. Denis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zemborzyn Galacticos - Ząbkowskie Legiony ZL`11 0:2

25e minuut.
Rembisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rembisz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rembisz legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Ocieczek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zemborzyn Galacticos - Ząbkowskie Legiony ZL`11 1:2

31e minuut.
Kłos onderschept slim de pass. Kłos passt de bal in één keer door. Cambronero rent richting de bal. Niwiński verovert de bal door een tackle van achteren. Niwiński geeft een lange en hoge pass. Denis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Brhel geeft een lange en hoge pass. Vazquez kan de bal niet met de borst controleren. Vazquez passt de bal met de wreef. Skup rent richting de bal. Skup schiet op doel. Denis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Kruski geeft de bal voor. Maszkiewicz is nu in balbezit. Maszkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Skup bereikt de bal nog maar net als eerste. Skup schiet op doel. Denis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Milanov geeft de bal voor. Kulas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulas passt de bal met de wreef. Skup is nu in balbezit. Skup schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Pohl is nu in balbezit. Pohl geeft een hoge lob. Kłos rent richting de bal. Kłos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zemborzyn Galacticos - Ząbkowskie Legiony ZL`11 2:2

43e minuut.
Na een snelle pass probeert Vazquez de bal onder controle te krijgen. Vazquez geeft een hoge lob. Daar is Kulas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maszkiewicz rent richting de bal. Maszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Denis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zemborzyn Galacticos - Ząbkowskie Legiony ZL`11 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zemborzyn Galacticos 61%, Ząbkowskie Legiony ZL`11 39%.
Zemborzyn Galacticos - Ząbkowskie Legiony ZL`11 2:3

46e minuut.
Puc komt het veld opgelopen. Weymar komt het veld opgelopen. Niculescu komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Milanov met de inworp. Kulas rent richting de bal. Pfuetzenreuter begaat een overtreding. Pfuetzenreuter krijgt een gele kaart.

47e minuut.
Pohl met een sublieme pass. Kłos rent richting de bal. Niculescu begaat een overtreding. Niculescu krijgt een gele kaart. Kłos raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Hašek neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Daar is Brhel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Brhel begaat een overtreding. Brhel krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Vazquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambronero verovert de bal door een tackle van achteren. Cambronero speelt de bal door. Kłos rent richting de bal. Kłos schiet op doel. Ocieczek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Weymar geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cambronero met de inworp. Hašek is nu in balbezit. Hašek geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Daar is Pohl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Argüello probeert naar een medespeler te passen. Pfuetzenreuter bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfuetzenreuter geeft een lange en hoge pass. Maszkiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

58e minuut.
Hartmann is nu in balbezit. Hartmann passt de bal zonder na te denken. Milanov verovert de bal door een tackle van achteren. Rembisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rembisz haalt uit met een fantastische trap. Ocieczek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

62e minuut.
Milanov geeft een lange en hoge pass. Pohl probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Skup met een sublieme pass. Maszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Maszkiewicz schiet op doel. Denis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Pfuetzenreuter zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Argüello bereikt de bal nog maar net als eerste. Argüello geeft de bal voor. Skup maakt een snoekduik en kopt de bal. Denis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zemborzyn Galacticos - Ząbkowskie Legiony ZL`11 2:4

64e minuut.
Ołówek geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cambronero met een snelle inworp. Kłos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłos draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Ocieczek rent richting de bal. Ocieczek geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cambronero met de inworp. Hašek geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Skup passt de bal in één keer door. Argüello rent richting de bal. Argüello geeft de bal voor. Maszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Maszkiewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Kulas passt de bal in één keer door. Rembisz heeft problemen om de bal te vangen. Puc bereikt de bal nog maar net als eerste. Rembisz onderschept slim de pass. Rembisz schiet op doel. Ocieczek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Milanov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kulas rent richting de bal. Kulas passt de bal met de wreef. Pfuetzenreuter geeft een lange en hoge pass. Skup maakt een snoekduik en kopt de bal. Denis bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zemborzyn Galacticos 56%, Ząbkowskie Legiony ZL`11 44%.
Zemborzyn Galacticos - Ząbkowskie Legiony ZL`11 2:4