Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Izolator Boguchwała ABG Team
my new Tactiek soy
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
17 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
59.1 gemiddelde waardering 58.3
formidable Schieten very good
very good Passen very good
very good Verdedigen excellent


6e minuut.
Piecha is nu in balbezit. Habas is nu in balbezit. Piecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Habas geeft de bal voor. Bojanowski springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Piecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Piecha met een sublieme pass. Bojanowski rent richting de bal. Dydek is nu in balbezit. Dydek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Salem is nu in balbezit. Salem passt de bal in één keer door. Mokrejš is nu in balbezit. Gochev verovert de bal door een tackle van achteren. Gochev schiet op doel. Knobel bokst de bal weg.

41e minuut.
Ben rent richting de bal. Ben geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Skiba de bal. Tarrío rent richting de bal. Tarrío schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Izolator Boguchwała - ABG Team 0:1

44e minuut.
Habas passt de bal in één keer door. Dydek rent richting de bal. Dydek geeft een hoge lob. Świstak rent richting de bal. Piecha verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Izolator Boguchwała 44%, ABG Team 56%.
Izolator Boguchwała - ABG Team 0:1

47e minuut.
Na een snelle pass probeert Duran de bal onder controle te krijgen. Pomianowski probeert naar een medespeler te passen. Dydek rent richting de bal. Dydek haalt uit met een fantastische trap. Felsztyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Izolator Boguchwała - ABG Team 1:1

53e minuut.
Piecha rent richting de bal. Duran verovert de bal door een tackle van achteren. Duran geeft een hoge lob. Gochev rent richting de bal. Gochev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jachymczyk geeft een lange en hoge pass. Bojanowski rent richting de bal. Bojanowski heeft problemen om de bal te vangen. Bojanowski schiet op doel. Felsztyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Pomianowski probeert naar een medespeler te passen. Bojanowski rent richting de bal. Bojanowski passt de bal zonder na te denken. Piecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Piecha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Świstak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Habas is nu in balbezit. Met opzet legt Ben zijn tegenspeler op de grond. Ben krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Habas kopt de bal weg. Tarrío rent richting de bal. Tarrío passt de bal zonder na te denken. Gochev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gochev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Piecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Piecha speelt de bal door. Bojanowski is nu in balbezit. Bojanowski draait met de bal, schiet en ... Felsztyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Mokrejš met een sublieme pass. Dydek speelt de bal door. Bojanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojanowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Izolator Boguchwała - ABG Team 2:1

83e minuut.
Ben zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pomianowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pomianowski passt de bal in één keer door. Bojanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojanowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Skiba geeft een lange en hoge pass. Dydek kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Duran de bal onder controle te krijgen. Bojanowski rent richting de bal. Bojanowski schiet op doel. Felsztyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Piecha rent richting de bal. Piecha schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bojanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojanowski draait met de bal, schiet en ... Felsztyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Izolator Boguchwała - ABG Team 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Izolator Boguchwała 46%, ABG Team 54%.
Izolator Boguchwała - ABG Team 3:1