Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mati i Bati Izolator Boguchwała
aa Tactiek my new
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
53.2 gemiddelde waardering 59.6
uitstekend Schieten formidabel
redelijk Passen solide
uitstekend Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Bojanowski met een sublieme pass. Chałaśkiewicz rent richting de bal. Chałaśkiewicz speelt de bal door. Bąbel rent richting de bal. Bąbel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Bąbel onderschept slim de pass. Bąbel passt de bal in één keer door. Denko onderschept slim de pass. Bojanowski is nu in balbezit. Bojanowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Orpiszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Boiangiu is nu in balbezit. Orpiszewski rent richting de bal. Orpiszewski haalt uit met een fantastische trap. Mokrejš probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Denko geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Habas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dydek is nu in balbezit. Dydek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Buzescu met een sublieme pass. Rathnau rent richting de bal. Rathnau passt de bal zonder na te denken. Ciainicineţ rent richting de bal. Ciainicineţ schiet op doel. Knobel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Skiba geeft de bal voor. Hernández Soto is nu in balbezit. Habas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hernández Soto wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Hernández Soto kan niet meer verder spelen. Snopek komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Dydek geeft een hoge lob. Denko kan de bal niet met de borst controleren. Bąbel onderschept slim de pass. Bąbel draait met de bal, schiet en ... McGahey maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mati i Bati - Izolator Boguchwała 0:1

32e minuut.
Chałaśkiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dydek is nu in balbezit. Dydek geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bąbel de bal. Bąbel schiet op doel. McGahey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Rožanskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rožanskas passt de bal in één keer door. Bojanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dydek rent richting de bal. Dydek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Dydek passt de bal in één keer door. Habas met een sublieme pass. Bąbel rent richting de bal. Bąbel haalt uit met een fantastische trap. McGahey maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mati i Bati - Izolator Boguchwała 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mati i Bati 52%, Izolator Boguchwała 48%.
Mati i Bati - Izolator Boguchwała 0:2

54e minuut.
Habas rent richting de bal. Habas passt de bal zonder na te denken. Chałaśkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Bąbel rent richting de bal. Bąbel haalt uit met een fantastische trap. McGahey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Dydek speelt de bal door. Habas rent richting de bal. Habas passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bąbel de bal. Bąbel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Bąbel rent richting de bal. Dydek is nu in balbezit. Dydek passt de bal zonder na te denken. Bojanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojanowski draait met de bal, schiet en ... McGahey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Prado onderschept slim de pass. Prado geeft een lange en hoge pass. Angulo kopt de bal weg. Bąbel is nu in balbezit. Bąbel haalt uit met een fantastische trap. McGahey bokst de bal weg. Snopek met een sublieme pass. Angulo speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Mendalka de bal onder controle te krijgen. Ciainicineţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciainicineţ haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mati i Bati 56%, Izolator Boguchwała 44%.
Mati i Bati - Izolator Boguchwała 0:2