Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:37
  • Competitiewedstrijd: Liga V.015
  • Stadion: Sadfrog Bridge
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 16512
Smutne Żaby Motyczaki
BWOAH Tactiek 4-3-3
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
50 gemiddelde waardering 48.3
matig Schieten redelijk
zeer goed Passen goed
zeer goed Verdedigen solide


6e minuut.
Salachna speelt de bal door. Daar is Tywralski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salachna bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożan rent richting de bal. Bożan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Bəşirli kopt de bal weg. Klungelig pakt Pellizzoli de bal. Przybyliński probeert naar een medespeler te passen. De Witte rent richting de bal. De Witte haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Węgorowski verovert de bal door een tackle van achteren. Węgorowski probeert naar een medespeler te passen. Schou rent richting de bal. Bożan is nu in balbezit. Bożan haalt uit met een fantastische trap. Błachaniec bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Guédon met een sublieme pass. Schou bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghiugan rent richting de bal. Schou verovert de bal door een tackle van achteren. Schou draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smutne Żaby 66%, Motyczaki 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Smutne Żaby - Motyczaki 0:0

56e minuut.
Castellet is nu in balbezit. Castellet geeft een hoge lob. Ślak probeert de bal aan de voet te houden. Bəşirli rent richting de bal. Bəşirli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Klungelig pakt Ślak de bal. Ślak geeft een hoge lob. Bożan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożan schiet op doel. Błachaniec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Smutne Żaby - Motyczaki 0:1

90e minuut.
Tywralski kopt de bal weg. Salachna bereikt de bal nog maar net als eerste. Salachna passt de bal zonder na te denken. Schou bereikt de bal nog maar net als eerste. Schou schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smutne Żaby 56%, Motyczaki 44%.
Smutne Żaby - Motyczaki 0:1