Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mati i Bati FC Pipitungi
aa Tactiek xxxyA
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
6 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
54.7 gemiddelde waardering 56.5
excellent Schieten excellent
adequate Passen solid
excellent Verdedigen excellent


2e minuut.
Noortgate geeft de bal voor. Bagiński rent richting de bal. Ciainicineţ begaat een overtreding. Ciainicineţ krijgt een gele kaart. Bagiński wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Bagiński kan niet meer verder spelen. Bogucki komt het veld opgelopen.

4e minuut.
Philiposyan onderschept slim de pass. Philiposyan probeert naar een medespeler te passen. Denko verovert de bal door een tackle van achteren. Vigano bereikt de bal nog maar net als eerste. Vigano haalt uit met een fantastische trap. McGahey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Iordãnescu de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mati i Bati - FC Pipitungi 0:1

9e minuut.
Raffaglio rent richting de bal. Snopek verovert de bal door een tackle van achteren. Snopek passt de bal in één keer door. Angulo is nu in balbezit. Angulo geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Buzescu rent richting de bal. Costes rent richting de bal. Buzescu verovert de bal door een tackle van achteren. Buzescu geeft een hoge lob. Orpiszewski rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Prado verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Badel geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vigano maakt een snoekduik en kopt de bal. McGahey werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mati i Bati - FC Pipitungi 0:2

23e minuut.
Snopek onderschept slim de pass. Angulo geeft een hoge lob. Ciainicineţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciainicineţ geeft een hoge lob. Orpiszewski springt en kopt de bal. Guseinov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Steels de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mati i Bati - FC Pipitungi 1:2

36e minuut.
Haktanır verovert de bal door een tackle van achteren. Haktanır probeert naar een medespeler te passen. Badel heeft problemen om de bal te vangen. Badel geeft een hoge lob. Vigano springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Haktanır geeft de bal voor. Inworp. Rathnau met een snelle inworp. Boiangiu geeft een lange en hoge pass. Ciainicineţ springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Prado onderschept slim de pass. Prado geeft de bal voor. Orpiszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Orpiszewski draait met de bal, schiet en ... Guseinov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mati i Bati - FC Pipitungi 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mati i Bati 42%, FC Pipitungi 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mati i Bati - FC Pipitungi 2:2

49e minuut.
Denko geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Costes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Badel bereikt de bal nog maar net als eerste. Badel geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. McGahey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vigano maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mati i Bati - FC Pipitungi 2:3

58e minuut.
Raffaglio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rathnau rent richting de bal. Rathnau passt de bal zonder na te denken. Orpiszewski is nu in balbezit. Orpiszewski schiet op doel. Guseinov bokst de bal weg.

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Costes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Badel rent richting de bal. Badel geeft een lange en hoge pass. Vigano maakt een snoekduik en kopt de bal. McGahey bokst de bal weg.

77e minuut.
Buzescu rent richting de bal. Buzescu passt de bal met de wreef. Denko is nu in balbezit. Iordãnescu verovert de bal door een tackle van achteren. Iordãnescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Ciainicineţ stond buitenspel. Tuấn komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Tuấn is nu in balbezit. Buzescu onderschept slim de pass. Buzescu probeert naar een medespeler te passen. Orpiszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Orpiszewski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mati i Bati 41%, FC Pipitungi 59%.
Mati i Bati - FC Pipitungi 2:3