Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:31
  • Competitiewedstrijd: Liga V.015
  • Stadion: Motyczaki Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 29777
Motyczaki Silent Sokker Team
4-3-3 Tactiek 4-4-7
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 9
47.7 gemiddelde waardering 49.2
redelijk Schieten solide
goed Passen redelijk
goed Verdedigen solide


2e minuut.
Iuresean bereikt de bal nog maar net als eerste. Iuresean geeft een hoge lob. Węgorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Shipley onderschept slim de pass. Shipley haalt uit met een fantastische trap. Tocantins verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Klungelig pakt Tywralski de bal. Grunde bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bożan. Grunde wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Grunde kan niet meer verder spelen. Beldham komt het veld opgelopen.

13e minuut.
MacAdie is nu in balbezit. MacAdie speelt de bal door. Guédon met een sublieme pass. Bożan is nu in balbezit. Bożan haalt uit met een fantastische trap. Bogdan bokst de bal weg.

19e minuut.
Iuresean geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Losada met een snelle inworp. Schou bereikt de bal nog maar net als eerste. Schou haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Ślak geeft de bal voor. Franklin geeft een hoge lob. Świstak bereikt de bal nog maar net als eerste. Shipley onderschept slim de pass. Shipley haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Motyczaki 52%, Silent Sokker Team 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Motyczaki - Silent Sokker Team 0:0

67e minuut.
Daar is Crews, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salachna rent richting de bal. Salachna probeert naar een medespeler te passen. Schou is nu in balbezit. Schou haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Ziadie verovert de bal door een tackle van achteren. Ziadie probeert naar een medespeler te passen. Wingall heeft problemen om de bal te vangen. Tywralski rent richting de bal. Tywralski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Motyczaki 43%, Silent Sokker Team 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Motyczaki - Silent Sokker Team 0:0