Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-21 19:29
  • Competitiewedstrijd: Liga V.015
  • Stadion: Stadion Kiboli
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 32968
ABG Team FC Pipitungi
soy Tactiek xxxyA
57% Balbezit 43%
31% Spel op eigen helft 69%
13 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
62.5 gemiddelde waardering 61.3
excellent Schieten excellent
excellent Passen solid
excellent Verdedigen formidable


3e minuut.
Klungelig pakt Iordãnescu de bal. Costes rent richting de bal. Costes geeft een hoge lob. Iordãnescu rent richting de bal. Iordãnescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vigano rent richting de bal. Vigano schiet op doel. Parović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Heick met een sublieme pass. Ljuković met een sublieme pass. Leinberger is nu in balbezit. Leinberger geeft de bal voor. Tarrío springt en kopt de bal. Guseinov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Schaeffer heeft problemen om de bal te vangen. Schaeffer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ABG Team - FC Pipitungi 1:0

16e minuut.
Frutiger probeert naar een medespeler te passen. Leinberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Leinberger geeft een hoge lob. Meneses is nu in balbezit. Meneses haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Leinberger probeert naar een medespeler te passen. Ljuković is nu in balbezit. Ljuković passt de bal zonder na te denken. Schaeffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaeffer draait met de bal, schiet en ... Guseinov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Frutiger met een sublieme pass. Leinberger rent richting de bal. Bagiński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Leinberger raakt geblesseerd tijdens het duel. Frutiger wilt de vrije trap nemen. Guseinov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Steels, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schaeffer bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
ABG Team - FC Pipitungi 2:0

28e minuut.
Haktanır bereikt de bal nog maar net als eerste. Haktanır geeft de bal voor. Vigano bereikt de bal nog maar net als eerste. Vigano draait met de bal, schiet en ... Parović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ABG Team - FC Pipitungi 2:1

33e minuut.
Bagiński met een snelle inworp. Szef rent richting de bal. Szef speelt de bal door. Vigano is nu in balbezit. Vigano draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Iordãnescu probeert naar een medespeler te passen. Torreti verovert de bal door een tackle van achteren. Vigano is nu in balbezit. Vigano draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Iordãnescu is nu in balbezit. Iordãnescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ABG Team - FC Pipitungi 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ABG Team 30%, FC Pipitungi 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ABG Team - FC Pipitungi 2:2

52e minuut.
Ljuković probeert naar een medespeler te passen. Frutiger met een sublieme pass. Meneses is nu in balbezit. Meneses draait met de bal, schiet en ... Guseinov probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Meneses geeft een hoge lob. Heick geeft een lange en hoge pass. Meneses kopt de bal weg. Schaeffer is nu in balbezit. Schaeffer schiet op doel. Guseinov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Iordãnescu rent richting de bal. Iordãnescu speelt de bal door. Vigano rent richting de bal. Vigano schiet op doel. Parović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ABG Team - FC Pipitungi 2:3

61e minuut.
Leinberger verovert de bal door een tackle van achteren. Leinberger probeert naar een medespeler te passen. Ljuković bereikt de bal nog maar net als eerste. Ljuković geeft een hoge lob. Schaeffer krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Leinberger is nu in balbezit. Leinberger geeft een hoge lob. Klungelig pakt Schaeffer de bal. Schaeffer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ABG Team - FC Pipitungi 3:3

80e minuut.
Costes speelt de bal door. Badel speelt de bal door. Iordãnescu heeft problemen om de bal te vangen. Iordãnescu haalt uit met een fantastische trap. Parović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ABG Team - FC Pipitungi 3:4

89e minuut.
Leinberger is nu in balbezit. Aderhold begaat een overtreding. Leinberger is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Heick zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tarrío krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ABG Team - FC Pipitungi 4:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ABG Team 32%, FC Pipitungi 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ABG Team - FC Pipitungi 4:4