Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Pipitungi Silent Sokker Team
xxxyA Tactiek 4-4-7
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
4 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
55.3 gemiddelde waardering 50.5
solide Schieten goed
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen goed


3e minuut.
Costes bereikt de bal nog maar net als eerste. Iuresean verovert de bal door een tackle van achteren. Iuresean geeft een hoge lob. Crews bereikt de bal nog maar net als eerste. Crews schiet op doel. Guseinov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Costes verovert de bal door een tackle van achteren. Costes passt de bal zonder na te denken. Vigano rent richting de bal. Vigano haalt uit met een fantastische trap. Bogdan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pipitungi - Silent Sokker Team 1:0

24e minuut.
Bonetig bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagiński bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Waite zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anh Tài geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Crews is nu in balbezit. Aderhold bereikt de bal nog maar net als eerste. Crews verovert de bal door een tackle van achteren. Crews geeft een lange en hoge pass. Bonetig krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Daar is Badel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Badel geeft een lange en hoge pass. Iuresean kopt de bal weg. Szef bereikt de bal nog maar net als eerste. Szef haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pipitungi 50%, Silent Sokker Team 50%.
FC Pipitungi - Silent Sokker Team 1:0

57e minuut.
Bagiński geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Galioto met de inworp. Waite is nu in balbezit. Waite geeft de bal voor. Guseinov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bonetig is nu in balbezit. Bonetig draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Pipitungi - Silent Sokker Team 1:1

75e minuut.
Buitenspel voor Iordãnescu. Goede buitenspelval van de verdediging. Yanchyk komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Inworp. Tuấn komt het veld opgelopen. Cestaro komt het veld opgelopen. Galioto met de inworp. Waite geeft de bal voor. Steels heeft problemen om de bal te vangen. Crews onderschept slim de pass. Crews draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Inworp. Delage komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Hocking bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Hocking, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galioto rent richting de bal. Galioto geeft een lange en hoge pass. Bonetig krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pipitungi 51%, Silent Sokker Team 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Pipitungi - Silent Sokker Team 1:1