Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Ursus Warszawa T.S DreamTeam-StarePierniki 2017
2 Tactiek 1
45% Balbezit 55%
38% Spel op eigen helft 62%
18 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
62.9 gemiddelde waardering 51.9
formidabel Schieten uitstekend
formidabel Passen goed
formidabel Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Piaseczny controleert de bal met de borst. Grzechowiak is nu in balbezit. Incora rent richting de bal. Grzechowiak onderschept slim de pass. Grzechowiak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Klungelig pakt Grbović de bal. Szczygielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczygielski passt de bal in één keer door. Grbović is nu in balbezit. Grbović schiet op doel. Ufuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Feddeler bereikt de bal nog maar net als eerste. Feddeler passt de bal met de wreef. Tiško is nu in balbezit. Tiško geeft een lange en hoge pass. Väärälehto maakt een snoekduik en kopt de bal. Oliver kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Daar is Grbović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Johnston bereikt de bal nog maar net als eerste. de Quintana Dalmau bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanne bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanne draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Feddeler met een snelle inworp. Hanne rent richting de bal. Hanne passt de bal met de wreef. Väärälehto is nu in balbezit. Väärälehto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ursus Warszawa - T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 0:1

23e minuut.
Janowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Tiško rent richting de bal. Tiško passt de bal met de wreef. Hanne bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanne schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Tiško rent richting de bal. Tiško met een sublieme pass. Hanne speelt de bal door. Väärälehto bereikt de bal nog maar net als eerste. Väärälehto haalt uit met een fantastische trap. Oliver kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Daar is Grbović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grbović passt de bal zonder na te denken. Bağ is nu in balbezit. Bağ draait met de bal, schiet en ... Ufuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Tellioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Feddeler onderschept slim de pass. Feddeler passt de bal met de wreef. Hanne is nu in balbezit. Hanne haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Oliver trapt de bal weg van het doel. Szczygielski kopt de bal weg. Daar is Tomcsik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grbović rent richting de bal. Grbović draait met de bal, schiet en ... Ufuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
de Quintana Dalmau speelt de bal door. Feddeler rent richting de bal. Feddeler geeft een lange en hoge pass. Väärälehto rent richting de bal. Väärälehto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Kasimír met een snelle inworp. Kojić is nu in balbezit. Kojić passt de bal in één keer door. Grbović bereikt de bal nog maar net als eerste. Grbović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Doeltrap. Fulconi komt het veld opgelopen. Dimitrescu komt het veld opgelopen. Góngora komt het veld opgelopen. Muskietorz komt het veld opgelopen. Oliver met een harde bal richting middenveld. Szczygielski kopt de bal weg. Piaseczny heeft problemen om de bal te vangen. Góngora is nu in balbezit. Góngora schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ursus Warszawa 45%, T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 55%.
FC Ursus Warszawa - T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 0:1

48e minuut.
Tomcsik onderschept slim de pass. Tomcsik geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fulconi met de inworp. Dimitrescu geeft een lange en hoge pass. Ufuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Tellioğlu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tomcsik de bal. Szczygielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Góngora is nu in balbezit. Góngora schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Kojić geeft de bal voor. Góngora bereikt de bal nog maar net als eerste. Muskietorz rent richting de bal. Muskietorz geeft de bal voor. Bağ maakt een snoekduik en kopt de bal. Ufuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Tomcsik is nu in balbezit. Tomcsik geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fulconi met de inworp. Dimitrescu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Dimitrescu passt de bal in één keer door. Szczygielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczygielski met een sublieme pass. Bağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Bağ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Ursus Warszawa - T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 1:1

63e minuut.
Tomcsik verovert de bal door een tackle van achteren. Szczygielski onderschept slim de pass. Szczygielski probeert naar een medespeler te passen. Góngora rent richting de bal. Góngora haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ursus Warszawa - T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 2:1

64e minuut.
Janowicz speelt de bal door. Cabrito rent richting de bal. Väärälehto verovert de bal door een tackle van achteren. Väärälehto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Ursus Warszawa - T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 2:2

66e minuut.
Kojić onderschept slim de pass. Kojić passt de bal met de wreef. Bağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Bağ draait met de bal, schiet en ... Ufuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ursus Warszawa - T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 3:2

69e minuut.
Piaseczny is nu in balbezit. Góngora onderschept slim de pass. Bağ is nu in balbezit. Bağ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ursus Warszawa - T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 4:2

74e minuut.
Azim kopt de bal weg. Fulconi is nu in balbezit. Fulconi passt de bal in één keer door. Szczygielski is nu in balbezit. Szczygielski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ursus Warszawa - T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 5:2

75e minuut.
Inworp. Fulconi met de inworp. Szczygielski met een sublieme pass. Dimitrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimitrescu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Johnston verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Fulconi met een snelle inworp. Dimitrescu kan de bal niet met de borst controleren. Dimitrescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Janowicz met een sublieme pass. Tiško is nu in balbezit. Tiško passt de bal in één keer door. Hanne is nu in balbezit. Hanne schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Tomcsik verovert de bal door een tackle van achteren. Szczygielski is nu in balbezit. Szczygielski passt de bal in één keer door. Góngora rent richting de bal. Góngora schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ursus Warszawa - T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 6:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ursus Warszawa 31%, T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 69%.
FC Ursus Warszawa - T.S DreamTeam-StarePierniki 2017 6:2