Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:37
  • Competitiewedstrijd: Liga V.016
  • Stadion: GazowanArena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 13814
KS Woda Mineralna FC Pawiak
343_nowa Tactiek H2
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
15 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 4
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 8
58.7 gemiddelde waardering 57.1
uitstekend Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
solide Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Štětka heeft problemen om de bal te vangen. Pauletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Karwowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Karwowski krijgt een gele kaart. Pauletti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Martínez Mora neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Escobés geeft een lange en hoge pass. Marawan kopt de bal weg. Pauletti rent richting de bal. Pauletti draait met de bal, schiet en ... Skrzynecki probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Taiocchi kopt de bal weg. Miikkula controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Carassai maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Marawan bereikt de bal nog maar net als eerste. Marawan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Skrzynecki met een sublieme pass. Hemrich kopt de bal weg. Miikkula controleert de bal met de borst. Ştrulă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştrulă draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Štětka heeft problemen om de bal te vangen. Bonadonna is nu in balbezit. Bonadonna met een sublieme pass. Waz bereikt de bal nog maar net als eerste. Waz schiet op doel. Skrzynecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Waz met een sublieme pass. Pauletti is nu in balbezit. Karwowski maakt een afschuwelijke overtreding. Karwowski krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

34e minuut.
Miikkula rent richting de bal. Ştrulă is nu in balbezit. Miikkula rent richting de bal. Miikkula haalt uit met een fantastische trap. Nieri probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Ginelli onderschept slim de pass. Ginelli met een sublieme pass. Miikkula rent richting de bal. Hemrich rent richting de bal. Hemrich schiet op doel. Nieri bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Woda Mineralna 45%, FC Pawiak 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Woda Mineralna - FC Pawiak 0:0

54e minuut.
Martínez Mora passt de bal zonder na te denken. Štětka rent richting de bal. Bonadonna verovert de bal door een tackle van achteren. Marawan rent richting de bal. Marawan haalt uit met een fantastische trap. Skrzynecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Maschke heeft problemen om de bal te vangen. Marawan probeert naar een medespeler te passen. Pauletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pauletti draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KS Woda Mineralna - FC Pawiak 1:0

56e minuut.
Taiocchi rent richting de bal. Taiocchi geeft een hoge lob. Miikkula rent richting de bal. Miikkula schiet op doel. Nieri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Woda Mineralna - FC Pawiak 1:1

58e minuut.
Štětka kopt de bal weg. Buitenspel voor Ştrulă. Goede buitenspelval van de verdediging. Figurski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Pauletti is nu in balbezit. Pauletti draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Inworp. Vasallo komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Hemrich kopt de bal weg. García Artime heeft problemen om de bal te vangen. García Artime geeft de bal voor. Daar is Adıgözəlov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vasallo is nu in balbezit. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vasallo rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Woda Mineralna - FC Pawiak 2:1

67e minuut.
Marawan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonadonna rent richting de bal. Bonadonna passt de bal zonder na te denken. Daar is Pauletti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pauletti schiet op doel. Skrzynecki bokst de bal weg.

69e minuut.
Taiocchi passt de bal in één keer door. Štětka is nu in balbezit. Marawan onderschept slim de pass. Marawan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Woda Mineralna - FC Pawiak 3:1

71e minuut.
García Artime speelt de bal door. Klungelig pakt Pauletti de bal. Gruia bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruia geeft een hoge lob. Hemrich rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Vasallo passt de bal zonder na te denken. Pauletti is nu in balbezit. Štětka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Štětka krijgt een gele kaart. Pauletti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pauletti legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Skrzynecki bokst de bal weg.

78e minuut.
Na een snelle pass probeert Pauletti de bal onder controle te krijgen. Tuomivuo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hemrich onderschept slim de pass. Hemrich schiet op doel. Nieri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Woda Mineralna - FC Pawiak 3:2

83e minuut.
Adıgözəlov rent richting de bal. Vasallo onderschept slim de pass. Gruia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gruia krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Martínez Mora passt de bal met de wreef. Bonadonna is nu in balbezit. Bonadonna passt de bal met de wreef. Pauletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pauletti haalt uit met een fantastische trap. Skrzynecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Vasallo heeft problemen om de bal te vangen. Gruia speelt de bal door. Ştrulă geeft een lange en hoge pass. Miikkula bereikt de bal nog maar net als eerste. Miikkula schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Woda Mineralna 40%, FC Pawiak 60%.
KS Woda Mineralna - FC Pawiak 3:2